Bejegyezte a PSZÁF a Metropoliszt

Pénzcentrum
2006. május 19. 10:34

A PSZÁF nyilvántartásba vette a Metropolisz Garantált Származtatott Zártvégű Befektetési Alapot. Az Alap három földrajzi régió - Európa, Észak-Amerika és Ázsia - ingatlanpiacát reprezentáló eszközökbe fektet be, így a befektetők által elért hozamot ezen ingatlanpiacok árfolyam alakulása határozza meg lejáratkor. Az Alap lejáratakor a befektetési politika biztosítja a lejegyzett tőke (a

A PSZÁF nyilvántartásba vette a Metropolisz Garantált Származtatott Zártvégű Befektetési Alapot.

Az Alap három földrajzi régió - Európa, Észak-Amerika és Ázsia - ingatlanpiacát reprezentáló eszközökbe fektet be, így a befektetők által elért hozamot ezen ingatlanpiacok árfolyam alakulása határozza meg lejáratkor.

Az Alap lejáratakor a befektetési politika biztosítja a lejegyzett tőke (a névérték) kifizetését a befektetési jegy tulajdonosok számára, függetlenül a tőkepiacoknak az Alap futamideje alatti teljesítményétől.

Az Alap lejáratakor a befektetési jegy tulajdonosok a Tájékoztatóban leírtak szerint részesedhetnek az Alap futamideje alatti pozitív ingatlanpiaci teljesítményből, előnyösen kihasználva az egyes ingatlanpiaci régiók (Európa,
Észak-Amerika, Ázsia) egymáshoz viszonyított teljesítményét. A három ingatlanpiaci régióból a legjobban telesítő régió teljesítménye 50%-os, a második teljesítményt elérő régióé 30%-os, a harmadiké pedig 20%-os súllyal kerül figyelembe vételre a lejáratkor számított hozam meghatározásánál.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20