27 °C Budapest

Váltsa valóra álmait, hitelből

Pénzcentrum
2005. december 7. 12:07

Az ünnepek közeledtével sokan keresnek gyors, biztos pénzügyi megoldásokat, amelyekkel megvalósíthatók saját álmaik vagy családjuk számára szeretnének egy maradandó meglepetést biztosítani, elutazni a közelgő karácsonyi ünnepek alatt.

Az MKB Bank igyekszik megkönnyíteni lakossági ügyfelei számára az ünnepi készülődést, ezért kedvező kamatozású, bármilyen célra felhasználható személyi kölcsönt biztosít számukra ebből az alkalomból. Az MKB Karácsonyi Kölcsönnek elnevezett forintban és euróban egyaránt igényelhető hitel vonzerejét - egyebek mellett - nagyban növeli, hogy a folyósítás rövid időn belül megtörténik, és díjmentes „csoportos hitelfedezeti” életbiztosítás is tartozik a konstrukcióhoz, továbbá a fedezet nélküli, nagy összegű, szabad felhasználású, gyorsan hozzáférhető kölcsön összege széles határokon belül - háromszázezer és ötmillió forint között – mozoghat. A kölcsön futamidejét igen rugalmasan - egy és öt év között - határozta meg az MKB Bank: amennyiben az ügyfél által választott időszak egy évnél hosszabb, a kölcsön kamatlába évente változik. (A Karácsonyi Kölcsön THM-je: 11,80 %-29,88 % között mozog )
A kölcsönt minden, állandó munkaviszonnyal, igazolt jövedelemmel rendelkező, 22 és 65 év közötti magyar állampolgár igényelheti az országban bárhol az MKB Bank fiókjaiban.
A pénzintézet a karácsonyi készülődés jegyében minden igénylőt megajándékoz az ünnepi hangulathoz hozzátartozó „szerencsebejglivel”, amelynek segítségével egy szerencsés nyertes akár egymillió forintot is odahelyezhet a család karácsonyfája alá, mint az MKB Bank által biztosított különleges ünnepi meglepetést. Sőt az MKB Bank ezenfelül az igénylőknek további meglepetést is tartogat: 15-30 ezer forintot is megtakaríthat, vagy ennyivel többet költhet ajándékokra az, aki a Karácsonyi Kölcsönt igénybe veszi, mivel a bank kedvezményesen kínálja a folyósítási jutalékát – az igényelt kölcsön összegének nagyságától függően.

A kedvezményes kölcsönlehetőséget az MKB Bank 2005. december 31-ig biztosítja ügyfelei számára.

NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 2. hétfő
Lehel
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?