21 °C Budapest
Szigetszentmiklós, 2022. augusztus 7.Bevásárlókocsik a hollandiai székhelyû SPAR nemzetközi élelmiszer-üzletlánc egy felújított régi épületbõl átalakított új áruházánál, a Csepel-sziget északi részén lévõ településen a Gyári úton. Az üzletlánc, amely Európában, Ausztráliában, Afrikában és Ázsiában, ezen földrészek 48 országában, köztük Magyarországon is, mintegy 12 300 üzletet üzemeltet - ezzel a világ egyik legnagyobb élelmiszer-kereskedõ láncainak sorába tartozik - több mint 30 éve van jelen Magyarországon.MTVA/Bizományosi: Faludi Imre ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Óriási bejelentést robbantott a Spar: már nem sokáig lehet így vásárolni a boltokban, érdemes készülni

2023. december 19. 15:15

Érdemes kihasználni az utolsó napokat a SZÉP kártyás élelmiszervásárlásra, ami most még egyszerűbb és gyorsabb lehet, ugyanis a SPAR is csatlakozott a K&H digitális SZÉP kártya elfogadóhelyekhez. Ezzel országosan több mint 6000 helyen lehet már érintésmentesen használni a juttatást, ami még inkább ösztönözheti a december 31-ig érvényben lévő hideg élelmiszervásárlást.

A K&H a SZÉP kártya szolgáltatók közül elsőként tette elérhetővé novembertől, hogy a juttatást digitálisan, azaz érintésmentes terminálnál és okoseszközös fizetésnél is használni lehessen. A szolgáltatást azok a K&H SZÉP kártya birtokosok és egyben bankszámlával rendelkező ügyfelek tudják használni, akiknek a telefonjuk NFC funkcióval és iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkezik, illetve Apple Watch okosórájuk van.

Immár a SPAR szupermarketek, az INTERSPAR hipermarketek és a City SPAR üzletek mindegyikében elérhető a vásárlók számára a lehetőség. Így ezekben a boltokban december 31-ig hideg és meleg élelmiszert egyaránt, azt követően pedig a meleg készételeket vásárolhatjuk meg digitális SZÉP kártyával.

Ezzel a több mint 41 ezer elfogadóhely közül több mint 6000 esetében a digitális fizetésre is lehetőség van, de természetesen a juttatás továbbra is felhasználható hagyományos plasztik kártyával is. A bank teljes hálózata várhatóan 2024 közepére lesz alkalmas a digitális SZÉP kártya elfogadására, ezért addig is érdemes megnézni az elfogadóhelyek listáját.

Az egyik legnagyobb élelmiszerüzletlánc csatlakozása az innovatív fizetési lehetőséghez fokozhatja az élelmiszervásárlás népszerűségét, ami szeptemberben 31,5 százalékot, októberben 33,8 százalékot, novemberben pedig a teljes K&H SZÉP kártya forgalom 35 százalékát tette ki - közölte a bank.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem