17 °C Budapest
Új élelmiszerbolt nyílt Budapesten: ebben lesz más, mint a többi áruház

Új élelmiszerbolt nyílt Budapesten: ebben lesz más, mint a többi áruház

2023. május 25. 14:13

Kényelmes vásárlási lehetőséget és a SPAR to Go egységnek köszönhetően meleg ételeket, szendvicseket, desszerteket is kínál vásárlóinak a most Budapesten átadott Fehérvári úti áruházában a hazai üzletlánc. A beruházás több mint 300 millió forintba került és 20 új dolgozónak biztosít munkalehetőséget - közölte a SPAR Magyarország.

„A vásárlók minőségi kiszolgálását és a környezeti terhelés csökkentését egyaránt szem előtt tartjuk, amikor egy új áruházat építünk, vagy egy régit felújítunk. A SPAR Magyarország üzleteinek létrehozása és modernizálása során folyamatosan törekszünk az energiatakarékos eszközök beépítésére, a világítási és hűtés-fűtési rendszerek korszerűsítésének eredményeként pedig csökkentjük a villamosenergia-felhasználásból eredő fogyasztást. Ezeket nemcsak a nagy alapterületű hipermarketeinkben, hanem az olyan, családiasabb hangulatú, kisebb üzleteinkben is tudatosan betervezzük, mint amilyen a most elkészült Fehérvári úti áruházunk. Vállalatunk fejlesztési programja révén itt is korszerű, jól áttekinthető környezetben mutathatjuk be széles, s a speciális fogyasztói elvárásoknak is megfelelő, egyre bővülő termékválasztékunkat, amelyben hangsúlyos szerepet kapnak a friss, kényelmi és egészségtudatos élelmiszerek” – mondta Maczelka Márk, a cég kommunikációs vezetője.

A több mint háromszázmillió forintos beruházásból megépült, 20 dolgozónak munkát biztosító, 252 m2 alapterületű üzlet belső tere modern üzletbútorokkal került berendezésre. Az üzletben önkiszolgáló kasszák segítik a gyorsabb bevásárlást. Az új szupermarket mellett 126 m2 alapterületen SPAR to Go egység is helyet kapott, ahol széles választékban meleg ételek, szendvicsek, desszertek és kávé vásárlására van lehetőség. A legmodernebb kialakítású pultokba telepített melegen tartók, hűtővitrinek, önkiszolgáló kávégépek mind a vásárlók kényelmét szolgálják, akik így a lehető legfrissebb kényelmi ételekhez, forró italokhoz juthatnak hozzá helyben fogyasztásra, vagy elvitelre.

A legújabb szupermarket-boltberendezési koncepció szerint az árucsoportok elrendezésével könnyen áttekinthető, vásárlóbarát terek alakultak ki, így ebben a viszonylag kisebb boltméretben is széles körű kínálattal várja vevőit az áruház. A bejáratnál a zöldségosztály fogadja a belépőket, amely kényelmi termékekkel feltöltött hűtővel és önkiszolgáló narancsfacsaróval egészült ki. Tovább haladva a pékség és a csemege kiszolgálópult következik: a pékáru adagolók hátulról tölthetőek, s áttekinthető, látványos árukihelyezés jellemzi őket. A kiszolgálópult közvetlen közelében kapott helyet a csomagolt friss csemege és húsféléket kínáló hűtőbútor-sor és a tejtermék osztály. Az üzlet eladótere az ergonomikus térrendezésnek és a praktikus, új bútoroknak köszönhetően átlátható, szellős és kényelmes környezetet biztosít a minőségi vásárlási élményhez.

A teljes áruház LED-világítást kapott, a hűtéstechnika és gépészet pedig hővisszanyerést használó, hőszivattyús rendszerrel működik. Mindez jelentős megtakarításokat eredményez, a rendszer ugyanis a hűtőbútorokból és hűtőkamrákból elvont hőt hasznosítja az üzlet fűtésénél, komolyabb hidegben pedig a rendszer hőszivattyús üzemmódban fűti az áruházat. Ugyanez a rendszer nyáron a klimatizálást is biztosítja. Az hűtőbútorokat ajtókkal szerelték fel, ami szintén az energiatakarékosságot segíti elő.

Az áruház elérhetősége és nyitvatartása:

1119 Budapest, Fehérvári út 97-99.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

H-P: 6:30-21:00

Szo-V: 7:00-18:00

Címlapkép: SPAR Magyarország

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem