8 °C Budapest
Aldi

Itt nyílik meg az ország egyik legnagyobb Aldi-áruháza: ettől lesz még különleges az új bolt

2022. április 28. 10:22

Újabb üzletet nyit az ALDI Magyarországon. Az Egerben nyíló kereskedelmi egység lesz a vállalat első klímasemleges módon üzemeltethető ingatlana, egyúttal a megyeszékhely első ALDI-áruháza. A most megnyíló üzlet közel 1450 négyzetméteres árusítóterével az ország összes ALDI-ja közül is az egyik legnagyobb lesz.

A cég a helyi fogyasztói igényekre is reagálva – megnyitja első üzletét Egerben, a Mátyás király út 138. szám alatt. A vállalat 2021 őszén kezdte el az ingatlan felújítását, amely során az épület teljes gépészete és elektromos hálózata megújult, és energiatakarékos LED-fényforrásokat építettek be. Az autóval érkezőket a többi áruházhoz képest több, összesen 145 kényelmes parkolóhely várja, egyúttal elektromosautó-töltőoszlop is helyet kap majd.

A közel 1450 négyzetméteres árusítótéren zöldség-gyümölcs pult immár a bejáratnál található, így a vásárlók az üzletbe lépve mintegy 120 zöldségből és gyümölcsből választhatnak, amelynek nagy része magyar forrásból érkezik. A tágas eladótér lehetővé teszi, hogy mind a zöldség-gyümölcs pult, mind az „Azon melegében” látványpékség nagy prezentációs felületet kapjon, így kényelmesen elérhető a vásárlók számára.

A látványpékség kínálatában 50-féle frissen, helyben sütött kenyérrel, illetve édes és sós pékáruval – köztük számos laktóz- és gluténmentes termékkel – várja a vásárlókat. A látványpékség modern bútorzatában minden egyes termék külön rekeszben kap helyet, és mindegyik rekesz önzáró ajtóval rendelkezik, a vásárlók pedig a kihelyezett fém fogóeszközökkel választhatják ki a terméket. Az áruház ezzel is a higiénikus és biztonságos vásárlást teszi lehetővé. A hűtőpultokban több mint 40 különböző Kokárdás saját márkás tej- és hústermék várja majd a vásárlókat, amelyek kizárólag magyar alapanyagból, hazai feldolgozásban készülnek, így beszerzésüknek és szállításuknak is alacsonyabb a karbonlábnyoma.

Az új üzlet nem csupán mérete, hanem egyedi zöld megoldásai miatt is kiemelkedő: az ALDI az egész ország területén először ennél az áruházánál alkalmazza legújabb, modern és komplex hűtés-fűtés rendszerét. Ennél a rendszernél egyetlen hűtéstechnikai megoldás biztosítja télen-nyáron az eladótér, a szociális helyiségek és a raktár megfelelő hőmérsékletét, valamint az árucikkek hűtését, amely télen az áruhűtés hulladékhőjének felhasználásával fűti az épületet. A

z ingatlan hűtéstechnikai rendszere, illetve az eladótéren belül a hűtőládák is klímasemleges hűtőközeggel üzemelnek, továbbá az épület energiaigényét 100%-ban Magyarországon előállított zöldáram biztosítja, így az Egerben nyíló új áruház – az élelmiszerlánc magyar hálózatának első üzleteként – klímasemleges módon üzemeltethető.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nagy örömünkre szolgál, hogy a régóta fennálló vásárlói igényekre reagálva egy méltó üzletet nyithatunk Heves megye székhelyén. Az új egri üzlet nem csupán a helyi és környékbeli lakosság számára nyújt kedvező árú termékeket és kényelmes bevásárlási lehetőséget 1450 négyzetméteren, hanem országos szinten is kiemelkedik, hiszen a modern épületgépészeti megoldások és a környezetazonos hűtőközeg alkalmazásának köszönhetően ez az első klímasemlegesen üzemeltethető áruházunk Magyarországon

– nyilatkozta Bernhard Haider, a cég országos ügyvezető igazgatója. „Új áruházunk megnyitásával mintegy 25 munkahelyet hoztunk létre Egerben. Emellett számos Heves megyei cég a beszállítónk, például a Stühmer vagy az Ostoros borászat, így számos helyi termékkel is találkozhatnak vásárlóink” – tette hozzá Bernhard Haider.

Az áruházlánc jelentős akciókkal készül, amelyek csak az új üzletben lesznek érvényesek a nyitás időszakában: több mint 30 non-food termék, különböző háztartási cikkek, barkácstermékek, játékok, szórakoztatóelektronikai eszközök lesznek kaphatók a készlet erejéig akár 50%-os kedvezménnyel a korábbi árakhoz képest, de számos élelmiszer is 30-40%-os árengedménnyel lesz elérhető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm