Meglépi a magyar TV szolgáltató: 1 millió otthon marad hoppon januártól

Meglépi a magyar TV szolgáltató: 1 millió otthon marad hoppon januártól

2019. december 4. 12:02

A Megamax, a CBS Reality, a Sport1 HD, a Sport2 HD és a Spektrum HD csatornák kikerülnek a digitális kábeltelevíziós és műholdas csatornakiosztásból. A Sport1, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek az analóg és digitális kábeltelevíziós és műholdas csatornakiosztásból - derült ki a Digi ÁSZF-jéből.

A Megamax, a CBS Reality, a Sport1 HD, a Sport2 HD és a Spektrum HD csatornák kikerülnek a digitális kábeltelevíziós és műholdas csatornakiosztásból. A Sport1, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek az analóg és digitális kábeltelevíziós és műholdas csatornakiosztásból. Az AMC, Minimax, Spektrum, SPORT1, SPORT2 és TV Paprika csatornákat töröltük a csatornalistából

- szúrta ki az Index, a Digi oldalán az ÁSZF-et böngészve. Mindez pedig azt jelenti, hogy az AMC csatornaportfóliójának a Diginél is elérhető kínálatából csak a Spektrum Home marad a Diginél, de az is csak azért, mert a Digi és az AMC közötti szerződés erre a csatornára pár hónappal hosszabb távra szól, mint a többi adójukra megkötöttek. A két cég közötti, a többi csatornára vonatkozó szerződés idén év végével jár le. 

A lap információi szerint az AMC már korábban jelezte a Digi felé, hogy szeretnének tárgyalni a folytatásról, de eddig nem történt az ügyben semmi. Az ügy pikantériája, hogy az NMHH legutóbbi jelentése szerint a Digi jelenleg a magyar piacvezető szolgáltató, és az adatok alapján, a mostani felállás szerint, az AMC-csoport csatornái több mint egymillió háztartásban válnak elérhetetlenné 2020. január 1-től.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?