27 °C Budapest

Veszély! Kigyulladhat a laptopod, ha nem cserélsz akksit

Pénzcentrum
2009. december 21. 11:32

Tűzveszélyes lehet egyes Fujitsu AMILO notebookok akkumulátora, ezért a gyártó ingyenesen kicseréli azokat bizonyos modelljeinél. A csere lebonyolításáig a gyár azt ajánlja a termékeit használóknak, hogy távolítsák el az akkumulátort a gépből.

A Fujitsu bejelentette, hogy elindítja akkumulátorcsere-programját, amely a kijelölt, 2007. április és 2009. június között eladott AMILO notebook modelleket érinti. A kezdeményezés csak az AMILO Pa2510, Pi2512 és Pi2515 modellekre vonatkozik. A többi AMILO, AMILO Pro és LIFEBOOK akkumulátorok nem képezik tárgyát a programnak.

A Fujitsu az után hozta meg a csereprogrammal kapcsolatos döntést, hogy ügyfeleitől több olyan visszajelzést kapott, miszerint az akkumulátorok túlmelegednek, és ez tűzveszélyt okozhat.

Az ügyfelek elégedettségét és biztonságát szem előtt tartva a Fujitsu díjmentes akkumulátorcsere-programot hirdet minden érintett ügyfele számára és azt javasolja, hogy a csereakkumulátor kézhez vételéig távolítsák el az adott modellek akkumulátorait és működtessék notebookjukat a hálózati adapterről.

Az akkumulátorcsere-programmal és az érintett modellek azonosításával, valamint az akkumulátor eltávolításának egyes lépéseivel kapcsolatos részletes információk elérhetők a Fujitsu honlapján.

A további információt igénylő ügyfelek hívják a Fujitsu segélyvonalat. Az országonkénti telefonszámok ezen az oldalon elérhetőek.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 26. vasárnap
Jusztina
38. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A siketek világnapja
Szeptember 26.
Tengerészeti világnap
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Szeptember 26.
A fehér kendő napja
Szeptember 26.
A szív világnapja
Szeptember 26.
A Szentírás vasárnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?