28 °C Budapest

A T-Mobile szélessávú hálózatán elérhetővé tette a maximum 14 Mbps letöltési sebességet

Pénzcentrum
2008. november 11. 12:13

A T-Mobile továbbra is gyors ütemben, a jó minőségű lefedettséget és a felhasználók számára nagy sávszélességet szem előtt tartva tovább bővítette 3G/HSDPA-hálózatát, így az a lakosság közel 64%-ának lakóhelyén, összesen 253 településen érhető el.

Emellett a T-Mobile az ország több pontján, élő hálózatán elérhetővé tette a maximum 14 Mbps letöltési sebességet is. Ez a jelenleg biztosított legfeljebb 7,2 Mbps* duplája, azonban az előfizetők a még gyorsabb letöltést az erre alkalmas modemekkel használhatják majd ki. Az új, maximum 14 Mbps-re képes modemek várhatóan jövőre kerülnek kereskedelmi forgalomba.

A T-Mobile ezzel együtt felkészült az átállásra, és az új, még gyorsabb adatátvitelt biztosító eszközök megjelenéséig fokozatosan megkezdi a hálózat sebességének további növelését. A kényelmes, kompromisszumok nélküli mobilinternet ugyanis egyre népszerűbb, a felhasználók száma a kedvező havi díjnak, a széles akciós eszközválasztéknak és az akciós díjkedvezményeknek köszönhetően jelentősen nő. A T-Mobile a mobilinternetet választók számára új akciójában 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén 2 teljes hónapig havidíjmentes internetezést kínál, emellett jelentősen kibővítette a notebook kínálatát is. Az érdeklődők új 2 éves mobilinternet-előfizetés vásárlása esetén jelenleg 6 akciós számítógép, köztük az Apple MacBook és a MacBook Air közül választhatnak. A legolcsóbb akciós notebook, a Fujitsu Siemens V5535 II a 8 GB-os Mobilinternet csomag 2 éves előfizetése esetén már 49900 Ft-ért megvásárolható! Arany- és Platinakártyás ügyfelek ráadásul az akciós notebookokat kamatmentes részletfizetéssel is elvihetik.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 27. hétfő
Hella
22. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem