19 °C Budapest

A T-Mobile szélessávú hálózatán elérhetővé tette a maximum 14 Mbps letöltési sebességet

Pénzcentrum
2008. november 11. 12:13

A T-Mobile továbbra is gyors ütemben, a jó minőségű lefedettséget és a felhasználók számára nagy sávszélességet szem előtt tartva tovább bővítette 3G/HSDPA-hálózatát, így az a lakosság közel 64%-ának lakóhelyén, összesen 253 településen érhető el.

Emellett a T-Mobile az ország több pontján, élő hálózatán elérhetővé tette a maximum 14 Mbps letöltési sebességet is. Ez a jelenleg biztosított legfeljebb 7,2 Mbps* duplája, azonban az előfizetők a még gyorsabb letöltést az erre alkalmas modemekkel használhatják majd ki. Az új, maximum 14 Mbps-re képes modemek várhatóan jövőre kerülnek kereskedelmi forgalomba.

A T-Mobile ezzel együtt felkészült az átállásra, és az új, még gyorsabb adatátvitelt biztosító eszközök megjelenéséig fokozatosan megkezdi a hálózat sebességének további növelését. A kényelmes, kompromisszumok nélküli mobilinternet ugyanis egyre népszerűbb, a felhasználók száma a kedvező havi díjnak, a széles akciós eszközválasztéknak és az akciós díjkedvezményeknek köszönhetően jelentősen nő. A T-Mobile a mobilinternetet választók számára új akciójában 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén 2 teljes hónapig havidíjmentes internetezést kínál, emellett jelentősen kibővítette a notebook kínálatát is. Az érdeklődők új 2 éves mobilinternet-előfizetés vásárlása esetén jelenleg 6 akciós számítógép, köztük az Apple MacBook és a MacBook Air közül választhatnak. A legolcsóbb akciós notebook, a Fujitsu Siemens V5535 II a 8 GB-os Mobilinternet csomag 2 éves előfizetése esetén már 49900 Ft-ért megvásárolható! Arany- és Platinakártyás ügyfelek ráadásul az akciós notebookokat kamatmentes részletfizetéssel is elvihetik.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 23. csütörtök
Emőke
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2023. március 23. 15:09