Ajándéktipp a T-márkáktól: eBook

2009. december 9. 10:02

A mobil- és vezetékes telefonok, valamint a laptopok után új terméket vett fel a palettájára a T-csoport két lakossági márkája, a T-Home és a T-Mobile: az elektronikus könyvet.

A Hanvon N516-os eBook 512 MB belső memóriával rendelkezik, ám ajándékba jár hozzá egy 2 GB-os SD-kártya is 300 irodalmi művel. A készülék memóriája egyébként 32 GB-ig bővíthető, egy feltöltéssel pedig 7000 lapozásnyi időt bír ki. Amennyiben számítógéphez szeretnénk csatlakoztatni, Mini USB-porton keresztül tehetjük meg.

A készülék alapból a text, HTML és PDF formátumok olvasására alkalmas, szoftverfrissítéssel azonban a Word-dokumentumokkal is elboldogul. Kezeli az mp3-fájlokat is, így akár zenét is hallgathatunk olvasás közben.

Az 5 inches, 800*600 pixeles E-Ink kijelző akár napfényben is olvasható. A készülék ára 59 990 forint, internet-előfizetők számára azonban egy éves hűségnyilatkozattal, havi 4 990 forintért elvihető. További részletek a készülékről és az akcióról itt találhatóak.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm