2 °C Budapest

Ajándéktipp a T-márkáktól: eBook

2009. december 9. 10:02

A mobil- és vezetékes telefonok, valamint a laptopok után új terméket vett fel a palettájára a T-csoport két lakossági márkája, a T-Home és a T-Mobile: az elektronikus könyvet.

A Hanvon N516-os eBook 512 MB belső memóriával rendelkezik, ám ajándékba jár hozzá egy 2 GB-os SD-kártya is 300 irodalmi művel. A készülék memóriája egyébként 32 GB-ig bővíthető, egy feltöltéssel pedig 7000 lapozásnyi időt bír ki. Amennyiben számítógéphez szeretnénk csatlakoztatni, Mini USB-porton keresztül tehetjük meg.

A készülék alapból a text, HTML és PDF formátumok olvasására alkalmas, szoftverfrissítéssel azonban a Word-dokumentumokkal is elboldogul. Kezeli az mp3-fájlokat is, így akár zenét is hallgathatunk olvasás közben.

Az 5 inches, 800*600 pixeles E-Ink kijelző akár napfényben is olvasható. A készülék ára 59 990 forint, internet-előfizetők számára azonban egy éves hűségnyilatkozattal, havi 4 990 forintért elvihető. További részletek a készülékről és az akcióról itt találhatóak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 8. 11:03