12 °C Budapest

Az MKB Bank minden helyzetben az ügyfelek mellett áll! (x)

Pénzcentrum
2020. november 2. 05:00

Ahogyan előre jelezték, őszre megérkezett a járvány második hulláma, ám ez már nem érte váratlanul a vállalkozásokat.

Ahogyan a cégek, úgy az MKB Bank is felkészült a nehézségek kezelésére és az újonnan megjelent támogatott forrásokat azonnal termékké alakította, hogy segítse a vállalkozókat.

"Sokat tanultunk a koronavírus első szakaszából és azt tapasztaljuk, hogy a vállalkozások is sokkal célzottabban keresnek minket, tudatosabbak." - mondja Kollega-Tarsoly Dániel, az MKB Bank vállalati üzletfejlesztési igazgatója. "Míg a pandémia tavaszi szakaszában a "tűzoltás" és a likviditási problémák megoldása jellemezte a cégeket, mostanra a fejlesztés és a hatékonyságnövelés került előtérbe, amelyhez pénzügyi megoldásokat keresnek. Mi ezeket az igényeket szolgáljuk ki, és bár bankunk piaci részesedésének növelését is zászlónkra tűztük, a legfontosabb továbbra is ügyfeleink támogatása. A teljes krízis-termékpaletta mellett jól felkészült és magasan képzett munkatársaink segítségére is számíthatnak a vállalkozások. Abban biztosak lehetnek, hogy minden új vagy akár a jövőben megjelenő támogatott hiteltermék szinte azonnal elérhető lesz a kínálatunkban. Szakértő tanácsadóink pedig naprakész információk birtokában és teljes körű tájékoztatást nyújtanak ügyfeleink részére."


Minden egy helyen

A pandémia felgyorsította a digitális fejlesztéseket a vállalkozásoknál és az MKB Banknál is. Bankunk így a korábban megszokott lehetőségeken túl új, digitális csatornákon keresztül is biztonságosan nyújtja szolgáltatásait ügyfelei részére. Az egyik legfontosabb a jelenlegi helyzetben, hogy az ügyfelek számára minél jobb digitális megoldásokat nyújtsunk és több csatornán, többek között az mkb.hu oldalon is tájékoztassuk őket az aktuális pénzügyi lehetőségekről. Legyen szó bármilyen finanszírozási célról, az MKB Bank szakemberei vállalatra szabott konstrukciókat kínálnak vállalati ügyfeleik részére, mindemellett folyamatosan figyelik a vállalkozásokat támogató, új gazdaságvédelmi akcióterveket is. A vállalkozásoknak fontos tudnia, hogy az MKB nem csak egy bank, hanem egy komplex szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi csoport. Hogy ez mit jelent? Az MKB Pénzügyi Csoport széles körű pénzügyi szolgáltatást nyújt, legyen szó akár megtakarításról, támogatott hitelkonstrukcióról, lízingügyletről, pályázati vagy pénzügy tanácsadásról.

További részletek az mkb.hu/tamogatotthitelek weboldalon


(x)

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm