16 °C Budapest
Így lehet régiós sikere a vállalkozásodnak: csak egy linkre kell kattintani!

Így lehet régiós sikere a vállalkozásodnak: csak egy linkre kell kattintani!

PR
2022. szeptember 5. 13:00

B2B vállalkozásod van, és szívesen terjeszkednél vele Csehországban, Szlovákiában vagy Lengyelországban? A Design Terminal pont ezt segíti régiós ösztöndíjprogramjával. A V4 Startup Force-ra szeptember 11-ig tudsz jelentkezni.

Rengeteg új tudás, befektetőkkel való kapcsolat, új értékesítési és hálózatépítési lehetőségek, friss észrevételek a vállalkozás működése kapcsán, és nem utolsó sorban a régiós terjeszkedés. Dióhéjban ezért érdemes jelentkezni a Design Terminal visegrádi vállalkozásfejlesztési ösztöndíjprogramjára. Kétségkívül a legnépszerűbb előny azonban, hogy országonként több üzleti találkozón is részt vehetnek a startupok.

A V4 Startup Force 2018 óta épít sikerrel hidat a négy ország vállalkozói ökoszisztémái között a Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával és szakmai partnerekkel közösen. A jelenlegi gazdasági klímában még fontosabb, mennyire erős a kötelék Lengyelország, Magyarország, Csehország és Szlovákia között.

Azok a startupok, akik részt vesznek a programon, szoros együttműködést alakíthatnak ki a nagyobb piaci szereplőkkel, és mivel helyben tudnak fejlődni, a program hosszú távon a globális piacnak is meg tudja mutatni a régió erejét.

A kezdetek óta több, mint 70 résztvevő startup fejlesztését vitte sikerre a V4 Startup Force, több, mint 350 üzleti találkozó keretén belül. Az őszi szemeszter hamarosan indul, szeptember 11-ig adott a lehetőség magyar, cseh, szlovák és lengyel B2B vállalkozások számára, hogy jelentkezzenek.

JELENTKEZZ A V4 STARTUP FORCE-RA!

Ebben a félévben is húsz vállalkozás jut be az első, kiválasztási körbe, az intenzív, háromnapos bootcampre, ahol már azonnal releváns üzleti képzésben részesülnek. A fő programba összesen négy, országonként egy startup kerül be. November 2. és 26. közt ők négyen online és offline programokkal kísérve járják be a visegrádi régiót: az első három hetet virtuálisan, a harmadikat pedig Budapesten, offline.

(x)

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 24. szombat
Gellért, Mercédesz
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?