18 °C Budapest

A személyre szabott szolgáltatásokat Magyarországon is kedvelik a kkv-k

Pénzcentrum
2008. július 23. 11:57

A Commerzbankot 2008-ban Németország legjobb bankjának választotta a Euromoney pénzügyi szaklap. Az 1992 óta kiosztásra kerülő "Award of Excellence" díjat 2006. után immár másodízben nyerte el a hitelintézet. Markus Beumer, a bank vállalati ügyfelekért felelős elnöke szerint munkájuk dicsérete, hogy a brit szaklap elismerése mellett idén már a Német Vállalkozói Szövetség (ASU) és a "Markt und Mittelstand" magazin is díjazta teljesítményüket. Előbbi a családi vállalkozások bankja, utóbbi pedig az "Év kis - és középvállalkozások bankja" címet ítélte oda a német pénzintézetnek.

A pénzintézet a kis- és középvállalatok számára speciális, a cégek fejlődését támogató termékekkel, pályázati partnerséggel, speciális, a cég igényeire szabott szolgáltatásokkal alapozta meg a siker a "Move to the Top" program keretében. Markus Beumer szerint a mostani sikert követően szeretnék pozíciójukat megtartani, szolgáltatásaikat tovább javítani az ügyfelek javára. Ezt célozza az új, "Stay on Top" elnevezésű programuk.

A hazai piacon vállalati bankként ismert Commerzbank Magyarországon is a versenytársak tömegtermékeitől eltérő, személyes kapcsolaton alapuló, egyedi igényekre szabott szolgáltatásokkal igyekszik kiszolgálni a vállalkozásokat - nyilatkozta Kozma András elnök-vezérigazgató. A bank az elmúlt időszakban 3 új régióközpontot nyitott, így immár országos hálózattal, regionális szakértők segítségével szolgálja ki az egyre növekvő ügyfélkör pénzügyi igényeit.

A díjról

Az "Euromoney" szakmai magazin 1992 óta minden évben kiosztja a "Euromoney Award for Excellence" díjat. A banki, pénzügyi és pénzpiaci területen a világ egyik vezető médiumának számító szaklap több mint 100 országban tünteti ki a legsikeresebb pénzügyi vállalkozásokat és bankokat a legfontosabb pénzpiaci és termékkategóriákban.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem