28 °C Budapest

Érzelem- és beszédfelismerő termék - díjat kaptak érte

Pénzcentrum
2008. július 1. 10:20

Újabb díjjal gazdagította elismeréseinek palettáját a Nextent Informatikai Zrt. Az Oracle Hungary "A leginnovatívabb partner" címmel tüntette ki a céget, egyedülálló érzelem- és beszédfelismerő Voice Miner termékéért. A partnerdíj program célja, hogy az egész iparág előtt elismerje a kiemelkedő szakmai teljesítményeket.

A pénzügyi év végén az Oracle hét kategóriában díjazta legsikeresebb partnereit, köztük "A leginnovatívabb partner" díjjal a Nextent Informatikai Zrt.-t, amely egy intelligens beszédjel feldolgozáson alapuló technológiát fejlesztett ki Oracle alapokon. A Nextent 2002 óta Oracle Partner, azaz egyike annak a kilenc kiemelt stratégiai partnernek a 250 közül, amely megfelelő szaktudással és pénzügyi háttérrel rendelkezik a kiemelt szakmai státuszhoz.

A kitüntetett ún. Voice Miner az ügyfélszolgálati tevékenység minőségét és hatékonyságát növeli oly módon, hogy a tartalmi elemzés mellett nyomon követi és kimutatja a beszélgetés emocionális változásait, amely fontos szerepet tölt be az ügyfélelégedettség kialakításában.

Az elsősorban magyar nyelvterületre specializált megoldással nemcsak a betelefonáló elégedetlen ügyfelek szűrhetők ki, hanem nyomon követhető az is, hogy az ügyintéző milyen módon bánik az ügyféllel. A kulcsszófelismerés, mint tartalomszűrő technológia segítségével automatikusan megjelölhetők és kategorizálhatóak az ügyfélszolgálati beszélgetések, ellenőrizhetővé válik a vállalati protokoll betartása, pontos képet kap a cég vezetése arról, hogy mely termékei és szolgáltatásai iránt mutatkozik érdeklődés, esetleg milyen termékhez kapcsolódóan nőtt meg a problémás beszélgetések száma. A Voice Miner segítésével a korábbi, sokszor szúrópróbaszerű ellenőrzés helyett egy teljeskörű, hatékonyabb minőségbiztosítási rendszer alakítható ki. Az eredmények további felhasználásával a cégek egy jóval ügyfélközpontúbb, hatékonyabb, de mégis emberibb marketing és értékesítési stratégiát valósíthatnak meg.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a világ élvonalát jelentő technológia immár itthon is elérhetővé vált, ráadásul hazai innovációs fejlesztés eredményeként. A legtöbb iparágban az ügyfelek megtartására helyeződött a hangsúly, így különös figyelmet kell fordítanunk arra, amikor az ügyfelünk felemeli a telefont és beszélget velünk, elmondja kéréseit, esetleg problémáját. Az alacsony ár egyre kevésbé jelent ügyfélmegtartó erőt, egyre komolyabb szerepe van az ügyfélkiszolgálás minőségének, az ügyintéző tájékozottságának, az ügyfél szolgáltatóhoz való érzelmi kötődésének is. Mindezzel a  vezető vállalatok eddig is tisztában voltak, de nem tudták hatékonyan kinyerni ezeket az információkat a tárolt beszélgetésekből. A Voice Miner rendszer ezen a területen jelent forradalmi áttörést.- fogalmazott Bódogh Attila, a Nextent Zrt. üzletfejlesztési igazgatója.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A technológiai fejlesztések és a tesztelés már lezárult, a termék bemutatását és piaci bevezetését őszre tervezi a vállalat.

NEKED AJÁNLJUK
Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 15. hétfő
Mária
33. hét
Augusztus 15.
Nagyboldogasszony
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?