21 °C Budapest

Magyarít a Google

Pénzcentrum
2007. szeptember 4. 11:30

A Google szeretné minél több ember számára elérhetővé tenni szolgáltatásait, ennek eredményeképpen már elérhető a Google Alkalmazások magyar verziója. A programcsomag segíti a kommunikációt és a csoportmunkát - tudtuk meg a sajtótájékoztatón.

A Google Alkalmazások (Google Apps) elemei közé tartozik a 2 GB-os tárhelyet kínáló Gmail levelezőszolgáltatás, a Google Calendar napirend-tervező, melynek segítségével a soron következő fontos eseményekről ingyenes SMS-értesítést lehet kérni, a Google Talk azonnali üzenet- és fájlküldő szolgáltatás, mely internetes telefonálásra is alkalmas, a Google Page Creator, mellyel egyszerűen hozhatók létre honlapok és a Google Dokumentumok és Táblázatok.

Utóbbi komponens annyiban is segíti a csapatmunkát, hogy ugyanazt a dokumentumot egyszerre többen tarthatják nyitva külön gépeken és közösen, egy időben szerkeszthetik, miközben chat-en társaloghatnak egymással.

A sajtóeseményen a Google Alkalmazások elemei mellett bemutatásra került a Google Blogger programja, mely blog-készítő szintén elérhető már magyar nyelven is, illetve a régióért felelős termékmarketing-menedzser felvázolt a Goolge képmegosztó, a Picasa előnyeit is, mellyel 1 GB-nyi területen, hozzávetőleg 4000 kép osztható meg ingyen az interneten.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?