14 °C Budapest

Magyarít a Google

Pénzcentrum
2007. szeptember 4. 11:30

A Google szeretné minél több ember számára elérhetővé tenni szolgáltatásait, ennek eredményeképpen már elérhető a Google Alkalmazások magyar verziója. A programcsomag segíti a kommunikációt és a csoportmunkát - tudtuk meg a sajtótájékoztatón.

A Google Alkalmazások (Google Apps) elemei közé tartozik a 2 GB-os tárhelyet kínáló Gmail levelezőszolgáltatás, a Google Calendar napirend-tervező, melynek segítségével a soron következő fontos eseményekről ingyenes SMS-értesítést lehet kérni, a Google Talk azonnali üzenet- és fájlküldő szolgáltatás, mely internetes telefonálásra is alkalmas, a Google Page Creator, mellyel egyszerűen hozhatók létre honlapok és a Google Dokumentumok és Táblázatok.

Utóbbi komponens annyiban is segíti a csapatmunkát, hogy ugyanazt a dokumentumot egyszerre többen tarthatják nyitva külön gépeken és közösen, egy időben szerkeszthetik, miközben chat-en társaloghatnak egymással.

A sajtóeseményen a Google Alkalmazások elemei mellett bemutatásra került a Google Blogger programja, mely blog-készítő szintén elérhető már magyar nyelven is, illetve a régióért felelős termékmarketing-menedzser felvázolt a Goolge képmegosztó, a Picasa előnyeit is, mellyel 1 GB-nyi területen, hozzávetőleg 4000 kép osztható meg ingyen az interneten.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 26. hétfő
Géza
9. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem