2020. február 23. vasárnap Alfréd

Épül az új autópálya Magyarországon: ennek sokan fognak örülni


Az év legjelentősebb fejlesztéseit, valamint azokat a folyamatban lévő projekteke szedte egy csokorba a HelloVidék.hu, amelyek várhatóan a következő évektől teszik gyorsabbá és biztonságosabbá a közlekedést.

2019 a nagy infrastruktúra-fejlesztések éve volt, számos rendkívül balesetveszélyes szakasz felújításába, hiánypótló gyorsforgalmi utak megépítésébe és vasúti vonalak korszerűsítésébe kezdtek, amelyek jelentősen megkönnyítik a magyarországi autósok és vonattal közlekedők életét.

Az összes idei beruházás közül egyértelműen kiemelkedik az M44-es Tiszakürt és Kondoros közötti teljesen új szakasz, amelynek fontos elemét képezi a mintegy 450 méter hosszú új Körös híd.

Hasonlítsd össze a személyi kölcsön ajánlatokat és találd meg a legjobbat a Pénzcentrum kalkulátorával!

Várhatóan a következő év közepén adhatják át az Észak- és Dél-Komáromot összekötő új Duna hidat, amelynek idén decemberben emelték be az utolsó pályaelemét. A magyar-szlovák határ által kettészelt településen készülő új beruházás nemcsak a már meglévő híd forgalmát fogja csökkenteni, de ezáltal jelentős teherforgalmi útvonal is létesül a két ország között. Az egyik legnagyobb beruházás az M85-ösön, Csorna II. - Sopron-kelet - Fertőrákos csomópont között épülő új vonal építése is folyamatban van, ennek egy kis, 5 kilométeres szakasza várhatóan még idén elkészül Nagylózs és Sopron-kelet között, de a beruházás egészen 2024-ig eltart az előzetes tervek szerint.

További részletekért kattints a HelloVidék.hu oldalára. KATT!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk