3 °C Budapest

Pánik a kutaknál: 3 napja nincs benzin!

Pénzcentrum
2008. július 3. 05:40

Egyre dagad a pánik Indiában, Chennai városában immáron harmadik napja benzinhiánytól szenvednek, sőt az eddig üzemelő benzinkutak felét be is zárták.

A maradék állomáson is már kora reggel sorban állnak a benzinre "szomjazók". A hatóságok tájékoztatása szerint a hiány azért keletkezett, mert a Chennai kikötőben állomásozó tankerhajó szállítmánya nem tudott eljutni a kutakhoz.

Ahogy sorozatosan kifogytak az üzemanyagból az állomások, úgy indult meg a lakosság körében a pánik, illetve a felhalmozás. Sokkoló tény, hogy a kormányzat csak azután figyelt fel az üzemanyag-hiányra, miután a média felkapta az ügyet.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57