21 °C Budapest
Express online shopping. One day delivery service. Group of parcels. Online shopping makes life easier. Unboxing online purchase.

Mi az az ÉnPostám kártya, hogyan működik? ÉnPostám regisztráció és belépés

2022. június 25. 17:05

A Magyar Posta egyik legnagyobb dobásaként tartjuk számon az ÉnPostám hűségprogram és az ÉnPostám kártya létrehozását, amelyek nem csak a postai ügyintézést könnyítik meg a program tagjainak, hanem számos kedvezményt is biztosítanak akár autóalkatrész vásárlásról, akár kulturális programokon való részvételről legyen szó. Na de mi az az én postám kártya, mi az ÉnPostám kártya jelentősége, funkciója?

Cikkünkben minden tudnivalót elárulunk az ÉnPostám kártya kapcsán: hogyan történik az én postám regisztráció, mi a teendő az ÉnPostám regisztráció után? Hogyan történik az ÉnPostám belépés a Magyar Posta oldalán és hogyan ellenőrizhetjük, hogy állunk ÉnPostám kártya pontok terén? Nem használod az alkalmazást? Így történik az én postám regisztráció törlése!

Mi az ÉnPostám kártya?

Az ÉnPostám kártya, avagy a Magyar Posta hűségkártya azoknak jár, akik regisztrálnak az ÉnPostám oldalán. Az ÉnPostám kártya használatával minden Magyar Postán forintra váltható hűségpontokat gyűjthetünk, 5-től 20%-ig terjedő partnerkedvezményeket vehetünk igénybe, nyereményjátékokon vehetünk részt, emellett megkönnyíthetjük életünket az online postai ügyintézéssel is – például ÉnPostám kártyával átvehetjük szeretteink csomagjait.

ÉnPostám regisztráció

  1. Látogassuk meg a Magyar Posta oldalán az ÉnPostám opciót (www.magyarposta.hu/enpostam) és hozzunk létre egy fiókot.
  2. Erősítsük meg adatainkat Ügyfélkapus bejelentkezéssel.
  3. Vegyük fel az ÉnPostám kártyát, ami 5 napon belül, postai kiszállítással érkezik, virtuális kártya esetén pedig e-mailben kapjuk meg ehhez a szükséges adatokat.

ÉnPostám belépés

Az én postám belépés szintén a Magyar Posta oldalán történik, megadott felhasználónevünkkel/e-mail címünkkel és jelszavunkkal.

Magyar Posta applikáció

Az Apple Store-ból és a Google Play-ből is letölthető a posta mobil applikációja, amellyel egyszerűen ellenőrizhetjük ÉnPostám kártya pontjainkat, nyomon követhetjük csomagjainkat, postákat kereshetünk és időpontokat is foglalhatunk az ügyintézéshez, sőt, a Magyar Posta applikációja még a postai díjszabást is kikalkulálja számunkra.

Elakadtál? Segít az én postám ügyfélszolgálat

Amennyiben bármilyen probléma merül fel az ÉnPostám kártya regisztráció, használat, belépés vagy csomagátvétel során, egyszerűen forduljunk a Magyar Posta ügyfélszolgálatához, ahol problémáinkat kivizsgálják, az ügyintézésben segítséget nyújtanak nekünk.

Az ÉnPostám kártya milyen kedvezményeket ad?

Az ÉnPostám kedvezmények a Magyar Posta partnerintézményeinél nyújtanak 5-20% kedvezményt többek között a Posta Biztosítónál utas- és kötelező gépjármű-felelősség biztosítás tekintetében, gépjárműszolgáltatásokra, női-, férfi- és sportruházat vásárlásánál, kulturális programokra és múzeumi belépőkre, egészségügyi, szépségipari, gasztronómiai szolgáltatásokra, utazásokra, élményekre, illetve mobil- és tablettartozékokra.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Én postám kártya pontok: miért gyűjtjük őket?

Amennyiben az ÉnPostám kártyát minden postai ügyintézésnél, befizetésnél használjuk, ÉnPostám pontokat gyűjthetünk vele. Pontokat gyűjthetünk többek között csekkbefizetés, sorsjegyek, gépi szerencsejátékok, kiskereskedelmi termékek vásárlása, MPL üzleti csomag, meghatározott banki, befektetési és biztosítási szolgáltatások igénybevétele esetén, továbbá hírlapvásárlás és -előfizetés után.

Az ÉnPostám pontok beváltása történhet kiskereskedelmi termékek vásárlása, MPL üzleti csomag feladása és MPL üzleti csomag árufizetési összegének kiegyenlítése során, postahelyi kézbesítés során, de biztosítási szolgáltatások igénybevételekor és hírlapok megvásárlásakor, azokra történő előfizetés esetén is használható. Az összegyűlt ÉnPostám pontok postahelyi fizetésnél használhatóak fel: a beváltani kívánt én postám hűségpontok beszámítása jelenleg 5 pont = 1 Ft arányban történnek meg.

Én postám regisztráció törlése

Az ÉnPostám fiókot felhasználóként, manuálisan nem tudjuk törölni. Amennyiben nem használjuk, vagy terhünkre van az ÉnPostám regisztráció, fel kell hívnunk a Magyar Posta ügyfélszolgálatát, ahol kérésünkre központilag törlik azt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem