2020. július 16. csütörtök Valter

Ezek a megyék még harcolnak a koronavírussal: itt a térkép a fertőzött területekről


3678 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, az aktív fertőzöttek száma pedig 1615 főre csökkent, közülük 44% budapesti. Elhunyt újabb 3 idős krónikus beteg, ezzel 476 főre emelkedett az elhunytak száma: a koronavírus halálos áldozatai közül 61% fővárosi lakos volt. 1587-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból, 48%-uk budapesti.

A koronavirus.gov.hu ma is közzétette az igazoltan covid-19 fertőzött esetek számát megyénként. Ebből az látszik, hogy még mindig a fővárosban a legnagyobb az esetszám, de Fejér megyében és Zalában is emelkedik - lakosságszámot tekintve hasonlóan rossz a helyzet. Jelen állás szerint már Komárom-Esztergomban is több arányaiban, tehát a lakosok számához viszonyítva a fertőzött, mint Pest megye területén.


Forrás: koronavirus.gov.hu

A regisztrált fertőzöttek száma Békésben, Hevesben, Tolnában, Vas megyében, Bácsk-Kiskunban és Hajdú-Biharban még mindig 25 alatt van. Az észak-dunántúli megyékben egyre több a fertőzött, Vas és Veszprém tartja egyelőre magát. Az Alföldön egyedül Csongrádban ad okot nagyobb aggodalomra az esetszám.


Forrás: koronavirus.gov.hu

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Spar, Interspar

Grill
07.21-07.22
Országos

Praktiker

04.02-07.31
Országos