-1 °C Budapest
Husqvarna Epos - Virtuális határok. Korlátlan lehetőségek. (x)

Husqvarna Epos - Virtuális határok. Korlátlan lehetőségek. (x)

PR
2021. december 20. 05:00

A Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System) egy áttörést jelentő technológia az Automower® - professzionális robotfűnyírók új sorozatában. A műhold alapú technológia lehetővé teszi a robotfűnyírók virtuális korlátainak meghatározását, ezáltal lehetőséget biztosítva akár 5000 m² zöldfelület karbantartásához. Ideális megoldás futballpályákon, golfpályákon, városi parkokban, céges telephelyeken és számos más területen, ahol kihívást jelent a mindennapos gyepgondozás.

 

Az EPOS robotfűnyíró rendszernél a határolóvezetékek helyett műholdas adatok segítségével történik a robotfűnyíró munkaterületének meghatározása. Mindössze egy mobiltelefonra és a Husqvarna EPOS alkalmazásra van szüksége.
Mobiltelefonjával virtuális határokat állíthat be a robotfűnyíró számára, és meghatározhat egy vagy több munkaterületet. Csak akadálytalan kilátás szükséges az égboltra az optimális műszaki feltételek biztosításához. A magasan fejlett műholdtechnológiának hála, a Husqvarna EPOS centiméter pontosságú lokalizációt kínál másodpercek alatt.

 

Egyszerű flottakezelés egy gombnyomással

A Husqvarna EPOS-szal rendelkező fűnyíró segítségével megbízható rendszert kap, amely nagyban megkönnyíti a mindennapi munkáját. Megbízható, csendes, biztonságos és könnyen kezelhető. Külső beavatkozás nélkül automatikusan dolgozik, akár esőben is. Mobiltelefonjával aktiválhatja és deaktiválhatja a tiltott területeket. A Husqvarna Fleet Services™ digitális felügyeleti eszközzel mindig láthatja, hogy hol van a fűnyíró, hány órát volt üzemben, mikor kell szervizelni vagy cserélni, hisz Magyarországon több mint 100 szakkereskedés biztosítja a stabil szervizhátteret. A naprakész információkkal, amelyeket könnyedén elérhet telefonján vagy táblagépén, stresszmentesen és produktívan végezheti munkáját, hiszen a fűnyírás, a munka kiszervezése és megoldása már az Ön kezében van, egy gombnyomásra.

A Husqvarna divízió elnöke kifejti:

A robotika és az autonóm megoldások a jövőben is fontos szerepet fognak játszani a zöldterület-gazdálkodásban. Célunk a közterületi zöldterületek szakszerű karbantartásának folyamatos fejlesztése. A Husqvarna EPOS technológiai áttörést jelent a Husqvarna robotfűnyírók számára."

 

Az EPOS megoldás előnyei:

- költséghatékony: humán erőforrás bevonását nem igényli, hisz a robot önállóan dolgozik, továbbá nincs szükség határolóvezetékek elhelyezésére a földben

- kevesebb felügyelet szükséges: a telepítés és a programok megváltoztatása könnyen elvégezhető az EPOS alkalmazás segítségével és nyomon követhető a Husqvarna Flotta Szolgáltatással

- fenntartható technológia: csendes működés, mindössze 61dB (A) és a CO² kibocsátás egyaránt csökkenthető az akkumulátoros működésnek köszönhetően

 

Bővebb információért és egyedi ajánlatért keresse fel
a Husqvarna hivatalos szakkereskedéseit!
www.husqvarna.hu

(x)

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?