Budapest, 2021. június 17.Az IKEA könnyen összeszerelhetõ bútorok eladására szakosodott, multinacionális kiskereskedelmi üzlethálózat fõvárosi Örs vezér téri áruháza. Az IKEA nevet az alapítója adta, a nevének és lakóhelyének kezdõbetûibõl: Ingvar Kamprad, Elmtaryd, Agunnaryd.MTVA/Bizományosi: Branstetter Sándor ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. cimlapi

Itt az IKEA újabb nagy dobása: rengetegen várták már, mostantól így is szállítanak

2021. november 10. 17:30

Az Átvételi Pontok után újabb lehetőség nyílt a rendelések kézbesítésére az IKEA vásárlói számára. Az érdeklődők novembertől 20 kg alatti rendelésük kiküldését DPD csomagpontra is kérhetik. A csomagátvételi lehetőségek bővítésének célja, hogy termékei az ország minél több régiójában elérhetők legyenek.

A DPD Hungária Kft., országos lefedettségű csomaglogisztikai szolgáltató közel 200 helyszínen biztosítja a kiscsomag-szállítást. A Pickup csomagpont hálózat jelentősen megkönnyíti a 20 kg alatti rendelések átvételét, hiszen a vásárló kiválaszthatja az otthonához legközelebb eső átvételi pontot, így nem kell több órás utazással számolnia. A csomagponti kézbesítés további előnye, hogy a kiszállítást követően 7 naptári nap áll rendelkezésre a rendelések átvételére. Azok számára, akik a weboldalon vásárolnak, kérhetik rendelésüket a csomagpontokra amennyiben a rendelés megfelel az alábbi paramétereknek:

  • maximum 20 kg
  • maximális övméret: 2 méter / csomag (2 X a magasság + 2 X szélesség + 1 X hosszúság)
  • maximális hosszúság: 1,00 méter/csomag

Amennyiben a rendelés megfelel a fenti feltételeknek, a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a csomagponti átvétel lehetőségét.

A DPD csomagponti átvétel szolgáltatás ára minden megrendelt csomag és az összes átvevőpont esetében azonos: 1490 Ft-os díjjal kell számolni. Az IKEA több nagyvárosban is üzemeltet átvételi pontokat nagyobb csomagok rendelésére. A vásárlók Győr, Veszprém, Hajdúdorog, Szeged, Zalaegerszeg és Pécs városában is átvehetik nagyobb rendeléseiket. Ezt a lehetőséget bővíti a vállalat most ezzel az új szolgáltatással.

Folyamatosan bővítjük hálózatunkat, hiszen szeretnénk, hogy termékeink még elérhetőbbek és még megfizethetőbbek legyenek vásárlóink számára. Kiscsomag-szállítások esetén a DPD csomagpontokkal országos lefedettséget tudunk biztosítani, és olyan térségekben is lehetővé tesszük a rugalmas csomagátvételt, ahol eddig nem volt erre lehetőség. Átvételi és Mobil Átvételi Pontjaink megnyitásával, valamint a DPD szolgáltatás bevezetésével célunk, hogy még megközelíthetőbbé váljunk az emberek többsége számára

– mondta Szabó Tamás, fulfilment vezető.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A szolgáltatás már elérhető a bútoráruház weboldalán. Az átvételhez az időablakot a futárcég fogja megadni és a szolgáltató értesíti a vásárlót a rendelés csomagpontra érkezéséről. A csomagpontok országszerte közel 200 helyszínen, többek között Debrecenben, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szombathelyen és Zalaegerszegen is megtalálhatóak.

Vállalatunk Európa legnagyobb nemzetközi csomaglogisztikai hálózatának része, amely hálózat naponta átlagosan 7,5 millió csomagot kézbesít világszinten. Szolgáltatásainkkal a lehető legjobb információáramlást és rugalmasságot kínáljuk a csomagküldési szektorban.  Felelős vállalat vagyunk, legyen szó a karbonsemleges csomagszállításról vagy társadalmi tevékenységről. Minden elszállított csomag után 100 százalékban kompenzáljuk károsanyag-kibocsátásunkat. Nagyon örülünk, hogy hozzájárulhatunk az IKEA átvételi pontjainak bővítéséhez és csomagpontjainkkal megkönnyíthetjük a vásárlók mindennapjait.

- nyilatkozott az együttműködésről a DPD.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem