Coastal Village of Garachico, Tenerife, Canary Islands, Spain.

Nem volt jó befektetés: ennyiért adhatja el tenerifei házát Havas Henrik

2021. május 25. 13:02

Havas Henrik évekkel ezelőtt egy nyaralót vett Tenerifén, mivel akkoriban a lánya és az unokái ott éltek. Most úgy döntött, megválik az ingatlantól.

Havas Henrik évekkel ezelőtt egy nyaralót vett Tenerifén, mivel akkoriban a lánya és az unokái ott éltek. Ám azóta kiderült: élete egyik leghasztalanabb befektetése volt. Amellett, hogy a 71 éves tévés nem tudja kihasználni a spanyolországi házát, mivel nincs nagyon ideje kiutazgatni oda, még amiatt sem éri meg megtartania, hogy a kedvenc focibajnoksága nagy csapatait nézhesse:

Pont abban az évben esett ki a Tenerife a spanyol első osztályból, amikor a lányomék kivitték az unokákat. Az dühítő, hogy az ember vesz egy házat Tenerifén és nincs első osztályú csapat, amely odahozná a Barcelonát, meg az Atleticót, meg nyilván a Realt, úgyhogy el kell, hogy adjam a házat

– árulta el Havas Henrik a Lali király CsütörTöke című műsorban Boros Lajosnak.

Kiderült, hogy a helyi ingatlanok mostanában 200 ezer és 300 ezer euró között mozognak, amely kb. 70 millió és 105 millió forint közötti összeg Havas hozzátette, már csak amiatt sem szeretné megtartani a házat, mert idő közben családtagjai hazaköltöztek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 29. csütörtök
Márta, Flóra
30. hét
Július 29.
Tigrisek világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?