11 °C Budapest

Vagyonfelező élettárs! Válás nélkül is 4,3 milliárdot bukhat a sztár!

Pénzcentrum
2009. február 18. 10:00

Romokban hever a futballpályán oly sikeres Frank Lampard magánélete. A Chelsea és az angol válogatott 30 éves középpályásától két gyermekükkel együtt különköltözött a spanyol származású modell élettársa, Elen Rives. Lampard 8,5 millió fontért (2,95 milliárd forintért) piacra dobta londoni lakásukat, de az igazi vita a gyermekek elhelyezésén és a vagyonfelosztáson folyik.


Frank Lampard

Lampard megerősítette, hogy hét év után véget ért a kapcsolata menyasszonyával. A nő elköltözött londoni otthonukból és - ami a labdarúgónak a legfájóbb, hogy - a két közös gyermeküket is magával vitte. A futballista úgy döntött, hogy értékesíti a londoni lakást, pedig az alig karnyújtásnyira található a futballcsapatnak otthont adó Stamford Bridge-től.

A sztár az árak csökkenése miatt annak ellenére körülbelül ugyanannyit kér a lakásért, mint amennyiért 2005-ben vásárolták, hogy időközben legalább egymillió fontot ráköltött az ingatlanra. A György-korabeli stílusban készült épületben található lakást azért választották, mert egyrészt közel volt a pályához, másrészt a modell ragaszkodott a belvárosi életstílushoz.

Nem sokkal a költözés után egy alkalommal hajnali négy órakor kifosztották őket a betörők, akkor fontolóra is vették, hogy talán jobb lenne egy elővárosi kertes házban élni. A modellnél - miután a hét év alatt kétszer is kiderült, hogy a labdarúgó félrelépett - a napokban betelt a pohár és a költözés mellett döntött.

A futballista és a modell egy gyermek-elhelyezési per elé néz, de bíróság dönt a becslések szerint 25 millió fontra (8,6 milliárd forintra) tehető vagyon felosztásáról is. Lampard - aki 160 ezer fontot (55,5 millió forintot) keres hetente - kinézett magának egy 2,5 millió fontos (867 millió forintos) ingatlant nem messze attól a háztól, ahová a párja a gyerekekkel költözött.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm