5 °C Budapest

Aki siet, több támogatást kap!

Pénzcentrum
2006. július 21. 13:00

Erősen kell koncentrálniuk azoknak, akik szociális alapú gáz- és távhőtámogatásra számítanak, ha tényleg hozzá akarnak jutni a kedvezményekhez.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erősen kell koncentrálniuk azoknak, akik szociális alapú gáz- és távhőtámogatásra számítanak, ha tényleg hozzá akarnak jutni a kedvezményekhez - írja a Népszabadság.

A fogyatékossági támogatásban vagy magasabb összegű családi pótlékban részesülőknek, valamint a nagycsaládosoknak a Magyar Államkincstár augusztus elsejéig kipostázza a szükséges igénylőlapot. Ebbe a körbe azok tartoznak, akiknél az egy főre vetített havi jövedelem nem éri el az 51,600 Ft-ot. A kitöltött íveket legkésőbb október 31-ig kell eljuttatni a területileg illetékes önkormányzatokhoz.

Fontos azonban, hogy augusztus 1-jétől csak azok lesznek jogosultak a gázár-kiegészítésre, akik augusztus 15-ig beadják a szükséges papírokat.

Akik szeptember 31-ig adják be igénylésüket, azok kedvező elbírálás esetén szeptember 1-jétől válnak jogosulttá, míg a végső határidő (okt. 31.) előtt benyújtók értelemszerűen október 1-jétől vehetik igénybe a kedvezményeket.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?