20 °C Budapest

AKCIÓ: keress az olajon és az aranyon EGYSZERÛEN!

Pénzcentrum
2008. május 16. 11:20

A Portfolio.hu füzetek negyedik kötete, Az árupiacokról EGYSZERÛEN az árupiacok világába nyújt bepillantást. A kiadvány röviden, a kezdő és a már tapasztalt befektetők számára is érthetően rendszerezi és mutatja be az árupiaci kereskedéshez nélkülözhetetlen és elengedhetetlen fogalmakat és eszközöket. MEGRENDELÉS Kiadványunk célja, hogy gyakorlati oldalról, konkrét példákon keresztül mutassa be az árupiaci kereskedés alapjait, fő lépéseit és legfontosabb problémaköreit, melyekkel a kereskedés során minden befektető találkozhat - és találkozik is. Ahogyan az a portfolio.hu füzetek sorozat esetében mindig, jelen kötetben is az alapoktól indulunk, így érdemes sorban olvasni az egyes fejezeteket. Tapasztaltabb befektetők számára azonban reményeink szerint az egyes kiragadott részek is rejtenek majd hasznos információkat, és mindenkit hozzásegítenek a sikeres befektetésekhez. A kiadvány elsősorban a legnépszerűbb és leglikvidebb árupiaci termékek kereskedésére és fundamentális hátterére fókuszál, úgymint: olaj, arany, kávé, kukorica, kakaó, gyapot, narancslé, szója, cukor, búza. MEGRENDELÉS Tartalomjegyzék Előszó 1. Vételi pánik az árupiacokon 2. A nemzetközi határidős piacok fejlődése 3. Hol van a piac? 4. Mi a termék, mivel kereskedhetünk? 5. Milyen megbízásokat adhatunk meg a határidős piacon? 6. Opció - végtelen profitpotenciál limitált kockázat mellett 7. Miért éppen az árupiacok? 8. A határidős kereskedés 50 aranyszabálya 9. A legfontosabb határidős árupiaci termékek 10. Fundamentumok az árupiacokon MEGRENDELÉS ---------------------------- A Portfolio.hu füzetek eddig megjelent kötetei szintén megrendelhetőek: Technikai elemzés EGYSZERÛEN A befektetési alapokról EGYSZERÛEN Tőzsdei kereskedés EGYSZERÛEN ------------------------------------------------- ------ A sorozat eddig megjelent 4 kötetének együttes megrendelése esetén egy Mentőöv - Biztosításmagazin 2007 című kiadványt adunk ajándékba. A három kötet együttes megrendelése esetén 500 Ft kedvezményt is adunk. Ár: 5,960 Ft helyett 5,460 Ft. AKCIÓ - MEGRENDELÉS A Portfolio.hu füzetektől részletesen

A Portfolio.hu füzetek negyedik kötete, Az árupiacokról EGYSZERűEN az árupiacok világába nyújt bepillantást. A kiadvány röviden, a kezdő és a már tapasztalt befektetők számára is érthetően rendszerezi és mutatja be az árupiaci kereskedéshez nélkülözhetetlen és elengedhetetlen fogalmakat és eszközöket.

MEGRENDELÉS

Kiadványunk célja, hogy gyakorlati oldalról, konkrét példákon keresztül mutassa be az árupiaci kereskedés alapjait, fő lépéseit és legfontosabb problémaköreit, melyekkel a kereskedés során minden befektető találkozhat - és találkozik is.

Ahogyan az a portfolio.hu füzetek sorozat esetében mindig, jelen kötetben is az alapoktól indulunk, így érdemes sorban olvasni az egyes fejezeteket. Tapasztaltabb befektetők számára azonban reményeink szerint az egyes kiragadott részek is rejtenek majd hasznos információkat, és mindenkit hozzásegítenek a sikeres befektetésekhez.

A kiadvány elsősorban a legnépszerűbb és leglikvidebb árupiaci termékek kereskedésére és fundamentális hátterére fókuszál, úgymint: olaj, arany, kávé, kukorica, kakaó, gyapot, narancslé, szója, cukor, búza.

MEGRENDELÉS

Tartalomjegyzék

Előszó
1. Vételi pánik az árupiacokon
2. A nemzetközi határidős piacok fejlődése
3. Hol van a piac?
4. Mi a termék, mivel kereskedhetünk?
5. Milyen megbízásokat adhatunk meg a határidős piacon?
6. Opció - végtelen profitpotenciál limitált kockázat mellett
7. Miért éppen az árupiacok?
8. A határidős kereskedés 50 aranyszabálya
9. A legfontosabb határidős árupiaci termékek
10. Fundamentumok az árupiacokon

MEGRENDELÉS

----------------------------

A Portfolio.hu füzetek eddig megjelent kötetei szintén megrendelhetőek:

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Technikai elemzés EGYSZERűEN
A befektetési alapokról EGYSZERűEN
Tőzsdei kereskedés EGYSZERűEN

------------------------------------------------- ------

A sorozat eddig megjelent 4 kötetének együttes megrendelése esetén egy Mentőöv - Biztosításmagazin 2007 című kiadványt adunk ajándékba. A három kötet együttes megrendelése esetén 500 Ft kedvezményt is adunk.

Ár: 5,960 Ft helyett 5,460 Ft.

AKCIÓ - MEGRENDELÉS

A Portfolio.hu füzetektől részletesen

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?