16 °C Budapest

Mennyit érnek a mobilok? Van, aki milliókat ad érte

Pénzcentrum
2007. december 21. 13:00

Moszkva méltán vált állandó résztvevőjévé a világ legdrágább városait tömörítő rangsoroknak, a több millió lakossal rendelkező orosz fővárosban azonban az árak emelkedése a társadalmi szakadék mélyülésével járt együtt. A több mint fizetőképes társadalmi rétegek jó célpontot jelentenek a világ luxustermékei számára, így nem csoda, ha a legtöbb kiemelkedő minőséggel és árakkal rendelkező telefongyártó is megjelent már valamilyen formában a városban.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Legutóbb a svájci illetőségű GoldVish döntött úgy, hogy a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező oroszországi mobil kiskereskedőnek engedélyezi termékei értékesítését. Az Euroset jelenleg három boltban értékesíti a GoldVish termékeit: a 18 karátos aranyból készült gyémánttal díszített készülékek ára jelenleg 22 és 127 ezer euró között változik.

De akik valami igazán szépet szeretnének karácsonyra, ennél drágábban is vásárolhatnak. Az oroszok ugyanis lehetőséget kapnak arra, hogy egy aukciók keretein belül megvásárolják a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült GoldVish Piece Unique-ot, mely esetében csak az előállítási költség eléri az 1 millió eurót.

Forrás:www.pcinpact.com

Az egyedi tervezés Emanuel Guiet műve, aki többek között órák és ékszerek megálmodásában is jeleskedik. A világon eddig összesen hárman mondhatják magukat a rendkívüli ékszertelefon tulajdonosának. Az Euroset vezérigazgatójának információi közöttük is van már orosz nemzetiségű.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

A most piacra lépő GoldVishnek már két versenytársa van Oroszországban. Az ugyancsak világhírű Vertu már 2002-től jelen van a piacon és öt butikban, a teljes termékpalettával várja vásárlóit, melyek közül a legdrágábbnak a Vertu Signature Cobra számít, összesen 300 ezer eurós árával.

Forrás:komorkomania.pl
 

Az ékszertelefonok, főként az egyedi tervezésű, magas vételárral bírók, befektetésnek sem utolsók, a gyémánt ugyanis még akkor is gyémánt marad, amikor a chipek már feladták a szolgálatot.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20