20 °C Budapest

Diákszámla a Raiffeisennél

Pénzcentrum
2006. szeptember 4. 10:57

2006. augusztus végétől a Raiffeisen Bank is kínál speciálisan a diákok számára kialakított számlacsomagot. A Raiffeisen Menza Diákszámla a Neptun-rendszeren keresztül is igényelhető, és a kedvező havi számlavezetési díj mellett számos díjmentes szolgáltatást biztosít.

2006. augusztus végétől a Raiffeisen Bank is kínál speciálisan a diákok számára kialakított számlacsomagot. A Raiffeisen Menza Diákszámla a Neptun-rendszeren keresztül is igényelhető, és a kedvező havi számlavezetési díj mellett számos díjmentes szolgáltatást biztosít.

A Raiffeisen Menza Diákszámlát 18 és 24 év közötti, nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező fiatalok igényelhetik. A Menza Diákszámla havi számlavezetési díja rendkívül kedvező, mindössze 48 Ft. Ezen túlmenően a Raiffeisen Bank díjmentes elektronikus eseti és állandó átutalásokat és csoportos beszedési megbízásokat biztosít, melyek révén a hallgatók kényelmesen és egyszerűen intézhetik bankügyeiket. A szolgáltatást igénybe vevő diákoknak a Raiffeisen az első évben elengedi a VISA Electron bankkártya díját, mellyel havonta egy alkalommal díjmentesen vehetnek föl készpénzt bármely hazai ATM automatából, továbbá kártyatranzakcióikról ingyenesen kérhetnek SMS értesítést.

Magyarországon egyedülálló módon a Menza Diákszámla megnyitása a diákok számára nélkülözhetetlen (tantárgyfelvétel, vizsgára jelentkezés, stb.) Neptun-rendszeren keresztül is kezdeményezhető, a szerződés megkötésére a választott Raiffeisen bankfiókban kerül sor. A Menza Diákszámla révén lehetőség van a Neptun-rendszeren keresztül intézni a felsőoktatási intézmény irányába történő átutalásokat is.

A Raiffeisen Menza Diákszámlával a Bank rugalmas, egyszerű, ugyanakkor teljes körű számlaszolgáltatást kíván nyújtani fiatal ügyfeleinek, akik így kényelmesen intézhetik banki- és iskolai ügyeiket.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. június 7. 16:05
Ettől a hónaptól Tóth Bence a TV2 Csoport új pénzügyi igazgatója, míg Hajós Andrea az Igazgatóság el...
Bankmonitor  |  2023. június 7. 13:23
Ha most vágnál bele életed egyik legnagyobb kalandjába, hogy felépítsd az otthonod, nem vagy könnyű...
Kiszámoló  |  2023. június 7. 13:14
Úgy egy órája hívott egy nő, “az OTP bank rögzített vonalán”, hogy arról tájékoztasson,...
Holdblog  |  2023. június 7. 12:33
A Toyota nem áll be a “minden azonnal legyen elektromos!” kórusba, a vállalat szerint ez...
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 7. szerda
Róbert
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?