Itt az MKB-Lufthansa hitelkártya

Pénzcentrum
2006. augusztus 21. 12:49

2006. augusztus 21-én az MKB Bank és a Lufthansa egy új co-branded (társmárka) hitelkártya kibocsátásáról szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött. Az ősztől elérhető MasterCard márkájú "MKB Lufthansa Miles & More törzsutas pontgyűjtő hitelkártya" mindenki számára hozzáférhető, és ötvözi a nemzetközi légitársaság pontgyűjtő törzsutas programját a banki szolgáltatások előnyeivel.


"Az MKB Bank - mely Magyarországon elsőként bocsátott ki nemzetközi használatú bankkártyát - évek óta kínál ügyfelei számára co-branded (társmárka) hitelkártyákat, így elmondhatjuk, hogy jelentős tapasztalataink vannak e téren. Különösen nagy öröm számomra, hogy a kiírt tenderen Bankunk nyerte el a világ egyik legnagyobb légitársaságával való együttműködés lehetőségét. Az MKB egyik alapelve ügyfeleink személyes, teljes körű kiszolgálása, így az új hitelkártyával ismét valami újat, különlegeset nyújthatunk nekik." - mondta a megállapodás aláírásakor Dr. Balogh Imre az MKB Bank vezérigazgató helyettese.

A Lufthansa a legtöbb utast szállító klasszikus légitársaság, amely Magyarországon 20 %-os piaci részesedéssel rendelkezik: járatain 77 ország több, mint 170 célállomására lehet eljutni. A Lufthansáról közismert, hogy mindenki számára magas színvonalú utazási lehetőséget biztosít a világ bármely táján. 2006-ban intenzívebb magyarországi megjelenésével egyre népszerűbbé válik a hazai és a diszkont légitársaságok mellett.

A légitársaság Budapestről naponta 16 közvetlen járatot indít Németországba, az elmúlt évben utasforgalma Budapesten meghaladta az 500 ezer főt. "Az MKB Bank által kibocsátott Lufthansa Miles & More hitelkártya két erős és elismert márkát egyesít. Hitelkártyánk jövendő birtokosai rengeteg előnnyel számolhatnak: az összegyűjtött mérföldek beválthatók utazásokra, upgrade-re (magasabb osztályon történő utazásra) és több mint 1000 termékre és szolgáltatásra. Meggyőződésünk, hogy ez az együttműködés és minden vele járó előny a Miles & More hitelkártyát a maga kategóriájában, a Magyarországon elérhető legvonzóbb ilyen termékké teszi. Mutatja továbbá a Lufthansa azon törekvését, hogy magyar ügyfeleinknek - beleértve a közel 60.000 hűséges Miles & More tagot is - a lehető legszélesebb termék- és szolgáltatáskínálatot szeretnénk biztosítani." -mondta Stephan Semsch a Lufthansa Közép Kelet Európai regionális igazgatója.

A Miles & More törzsutas program keretén belül a tagok pontokat gyűjtenek, amennyiben Lufthansával, Star Alliance partner légitársaságokkal, illetve regionális partnerek járatain repülnek. A törzsutasok további mérföldeket kapnak autóbérlés, szállodai tartózkodás, illetve a törzsutas program partnerei által ajánlott szolgáltatások igénybevétele során. Az MKB Miles & More hitelkártyával történő vásárlások után szintén gyarapodnak az utasok mérföldjei, melyek beválthatók utazásokra, upgrade-re (magasabb osztályon történő utazásra) és több mint 1000 termékre és szolgáltatásra. A kártya idén októberben kerül forgalomba.

"A Miles & More és az MKB közötti együttműködés mindkét fél számára nagy előnyöket biztosít, mivel megteremtődik annak lehetősége, hogy ügyfeleink elégedettségét és hűségét fokozzuk egyrészt az új partnerek megszerzésén keresztül, másrészt többletérték biztosításával a már meglévő ügyfeleink számára. Ez a hitelkártya ismételten igazolja elégedettségünket üzletmenetünk alakulását illetően Magyarországon, mely nagyon fontos piacot jelent a Lufthansa és a Miles & More számára." - mondta Carsten Schaeffer a Miles & More International ügyvezető igazgatója.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A sikeres együttműködés további garanciája a széleskörű nemzetközi elfogadást és szakértelmet biztosító MasterCard Europe kártyatársaság, mely Magyarországon piacvezető a bankkártya kibocsátás terén.

Mindhárom partner ügyfélorientált szakértelmét, presztízsét és innováció iránti elkötelezettségét ötvözi majd az MKB Miles & More törzsutas pontgyűjtő hitelkártya, amelynek szolgáltatásait október közepétől bárki igénybe veheti. Az MKB Bank már a 2006-os évben több ezer MKB Miles & More törzsutas pontgyűjtő hitelkártya igénylésére és kibocsátására számít.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. június 25. 22:06
A még februárban betiltott Szputnyik és RT (Russia Today) különböző propagandacsatornáin túl az Euró...
Holdblog  |  2022. június 25. 12:12
Pénznyomtató jegybankok, infláció, kétségbeesett jegybankok… ez az elmúlt 12 év ciklusa (is) e...
KonyhaKontrolling  |  2022. június 24. 07:10
A kriptopiac jelenlegi teljesítménye miatt a bejegyzés nem érkezik jó időben, de most jutottam oda,...
Bankmonitor  |  2022. június 23. 15:45
A fogyasztói szokásaink természetszerűleg alakulnak a megváltozott gazdasági környezethez. A 2022-es...
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22