Itt az MKB-Lufthansa hitelkártya

Pénzcentrum
2006. augusztus 21. 12:49

2006. augusztus 21-én az MKB Bank és a Lufthansa egy új co-branded (társmárka) hitelkártya kibocsátásáról szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött. Az ősztől elérhető MasterCard márkájú "MKB Lufthansa Miles & More törzsutas pontgyűjtő hitelkártya" mindenki számára hozzáférhető, és ötvözi a nemzetközi légitársaság pontgyűjtő törzsutas programját a banki szolgáltatások előnyeivel.


"Az MKB Bank - mely Magyarországon elsőként bocsátott ki nemzetközi használatú bankkártyát - évek óta kínál ügyfelei számára co-branded (társmárka) hitelkártyákat, így elmondhatjuk, hogy jelentős tapasztalataink vannak e téren. Különösen nagy öröm számomra, hogy a kiírt tenderen Bankunk nyerte el a világ egyik legnagyobb légitársaságával való együttműködés lehetőségét. Az MKB egyik alapelve ügyfeleink személyes, teljes körű kiszolgálása, így az új hitelkártyával ismét valami újat, különlegeset nyújthatunk nekik." - mondta a megállapodás aláírásakor Dr. Balogh Imre az MKB Bank vezérigazgató helyettese.

A Lufthansa a legtöbb utast szállító klasszikus légitársaság, amely Magyarországon 20 %-os piaci részesedéssel rendelkezik: járatain 77 ország több, mint 170 célállomására lehet eljutni. A Lufthansáról közismert, hogy mindenki számára magas színvonalú utazási lehetőséget biztosít a világ bármely táján. 2006-ban intenzívebb magyarországi megjelenésével egyre népszerűbbé válik a hazai és a diszkont légitársaságok mellett.

A légitársaság Budapestről naponta 16 közvetlen járatot indít Németországba, az elmúlt évben utasforgalma Budapesten meghaladta az 500 ezer főt. "Az MKB Bank által kibocsátott Lufthansa Miles & More hitelkártya két erős és elismert márkát egyesít. Hitelkártyánk jövendő birtokosai rengeteg előnnyel számolhatnak: az összegyűjtött mérföldek beválthatók utazásokra, upgrade-re (magasabb osztályon történő utazásra) és több mint 1000 termékre és szolgáltatásra. Meggyőződésünk, hogy ez az együttműködés és minden vele járó előny a Miles & More hitelkártyát a maga kategóriájában, a Magyarországon elérhető legvonzóbb ilyen termékké teszi. Mutatja továbbá a Lufthansa azon törekvését, hogy magyar ügyfeleinknek - beleértve a közel 60.000 hűséges Miles & More tagot is - a lehető legszélesebb termék- és szolgáltatáskínálatot szeretnénk biztosítani." -mondta Stephan Semsch a Lufthansa Közép Kelet Európai regionális igazgatója.

A Miles & More törzsutas program keretén belül a tagok pontokat gyűjtenek, amennyiben Lufthansával, Star Alliance partner légitársaságokkal, illetve regionális partnerek járatain repülnek. A törzsutasok további mérföldeket kapnak autóbérlés, szállodai tartózkodás, illetve a törzsutas program partnerei által ajánlott szolgáltatások igénybevétele során. Az MKB Miles & More hitelkártyával történő vásárlások után szintén gyarapodnak az utasok mérföldjei, melyek beválthatók utazásokra, upgrade-re (magasabb osztályon történő utazásra) és több mint 1000 termékre és szolgáltatásra. A kártya idén októberben kerül forgalomba.

"A Miles & More és az MKB közötti együttműködés mindkét fél számára nagy előnyöket biztosít, mivel megteremtődik annak lehetősége, hogy ügyfeleink elégedettségét és hűségét fokozzuk egyrészt az új partnerek megszerzésén keresztül, másrészt többletérték biztosításával a már meglévő ügyfeleink számára. Ez a hitelkártya ismételten igazolja elégedettségünket üzletmenetünk alakulását illetően Magyarországon, mely nagyon fontos piacot jelent a Lufthansa és a Miles & More számára." - mondta Carsten Schaeffer a Miles & More International ügyvezető igazgatója.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A sikeres együttműködés további garanciája a széleskörű nemzetközi elfogadást és szakértelmet biztosító MasterCard Europe kártyatársaság, mely Magyarországon piacvezető a bankkártya kibocsátás terén.

Mindhárom partner ügyfélorientált szakértelmét, presztízsét és innováció iránti elkötelezettségét ötvözi majd az MKB Miles & More törzsutas pontgyűjtő hitelkártya, amelynek szolgáltatásait október közepétől bárki igénybe veheti. Az MKB Bank már a 2006-os évben több ezer MKB Miles & More törzsutas pontgyűjtő hitelkártya igénylésére és kibocsátására számít.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?