-1 °C Budapest

Új befektetési jegyek a Credit Suisse euró ingatlan alapok alapjánál

Pénzcentrum
2005. november 22. 09:13

A Credit Suisse Asset Management Hungary Alapkezelő Rt. mint alapkezelő, a HVB Bank Rt. mint letétkezelő és forgalmazó közreműködésével a Credit Suisse Euró Ingatlan Befektetési Alapba Befektető Befektetési Alap nevű, nyilvános, nyíltvégű befektetési alapra "I" sorozatú befektetési jegyeket bocsát ki. Az "I" sorozatú befektetési jegyeket kizárólag a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény Tpt. szerinti minősített befektetők szerezhetik meg.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A befektetési jegyek kibocsátási árfolyama 1 Ft, ami megegyezik a befektetési jegyek névértékével. A befektetési jegyek dematerializált formában kerülnek kibocsátásra.

Az "I" sorozatú befektetési jegyek minden szempontból azonos jogokat testesítenek meg. A befektetési jegy visszaváltása feljogosítja a befektetőt, hogy a befektetési alap "I" befektetési jegy sorozatához tartozó nettó eszközértékéből a visszaváltott befektetési jegy és a befektetési alapnak a visszaváltás időpontjában forgalomban lévő valamennyi adott sorozatba tartozó befektetési jegye egymáshoz viszonyított arányában részesüljön. A befektetési alap megszűnése esetén a befektetési alap megszüntetési eljárását követően fennmaradó, "I" befektetési jegy sorozathoz tartozó vagyonából az "I" sorozatba tartozó befektetési jegyek tulajdonosai befektetési jegyeik arányában részesülnek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 25. kedd
Pál
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?