15 °C Budapest

Közel 60.000 ember kártyázik mindennap

Pénzcentrum
2005. október 18. 14:53

A Budapest Pénzpiaci Alap és a hozzá kapcsolódó népszerű kártyatermék, a Budapest Befektetési Kártya október közepén ünnepli tizedik születésnapját. Az alap vagyona 2005. szeptember végén több mint 46 milliárd forint volt. A termék sikerét mutatja, hogy közel 60 000 ember tartja megtakarításait az alapban, s használja a Budapest Befektetési Kártyát mindennapi pénzügyeinek intézéséhez.

A Budapest Pénzpiaci Alap és a hozzá kapcsolódó népszerű kártyatermék, a Budapest Befektetési Kártya október közepén ünnepli tizedik születésnapját. Az alap vagyona 2005. szeptember végén több mint 46 milliárd forint volt. A termék sikerét mutatja, hogy közel 60 000 ember tartja megtakarításait az alapban, s használja a Budapest Befektetési Kártyát mindennapi pénzügyeinek intézéséhez.
A nyílt végű Budapest Pénzpiaci Alap és egy dombornyomott bankkártya házasságából különleges megtakarítási konstrukció született, hiszen a befektetési alap a konzervatív befektetési politika mellett elérhető legnagyobb hozamra törekszik, a MasterCard típusú plasztiklap pedig széles körű használatot, valamint folyamatos hozzáférést biztosít. Az alap befektetési stratégájának középpontjában az alacsony kockázati szintet képviselő rövid lejáratú állampapírok és bankközi betétek állnak.
A Budapest Pénzpiaci Alap hozama tíz éve meghaladja a hasonló likviditást biztosító folyószámlák, kártyaszámlák, látraszóló betétek kamatát. A Budapest Bank garanciát vállal a konstrukció mögött álló Budapest Pénzpiaci Alap éves teljesítményére, mely a 2005. augusztus hónapot megelőző másfél év során átlagosan közel 5%-kal* produkált magasabb hozamot az MNB által is publikált látra szóló betéti kamatoknál. A 2005. szeptember 30-át megelőző három hónap alatt az Alap hozama 4,5% volt, ha pedig valaki pénzét közel egy évvel ezelőtt helyezte el az alapban, az mostanra éves szinten 6,97** %-kal lett gazdagabb.
A Befektetési kártyához kapcsolódó számlavezetés ingyenes és a Budapest Bank számos díjmentes kényelmi szolgáltatással teszi még vonzóbbá a kártyát az ügyfelek számára. Minden fő és társkártyához tartozik egész Európára kiterjedő baleset- és utasbiztosítás. A havidíjmentes Budapest Mobilbank Light® szolgáltatás a kártyahasználat biztonságát növeli, hiszen azonnali sms értesítést küld a kártyabirtokosnak a kártyával történő elektronikus elfogadóhelyi (POS) vásárlásról. Az ügyfelek a havidíjmentes Budapest Internetbank® szolgáltatásait igénybe véve kényelmesen, akár otthonról is intézhetik pénzügyeiket.
A tízéves születésnap alkalmából a Budapest Bank 2005. október 17. és november 30. között, minden újonnan igényelt fő- és társkártya első éves díját elengedi, továbbá az ügyfelek újonnan igényelt kártyájukhoz 1 évig havidíj nélkül vehetik igénybe a Mobilbank Plusz® szolgáltatást.
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 26. 09:59
Perintfalvi Rita katolikus teológus immár jogerősen is sajtópert nyert a Mandiner című, a kormánypár...
Holdblog  |  2024. április 26. 08:56
HOLD After Hours. Szabó Lászlóval helyre tesszük a szövőlepkéket, a kapitalizmust, a kapitalizmus kr...
KonyhaKontrolling  |  2024. április 26. 07:45
A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai b...
Bankmonitor  |  2024. április 26. 06:26
Amióta csökken az infláció és az alapkamat, azóta egyre olcsóbbak a lakáshitelek is. A Bankmonitor s...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm