11 °C Budapest

Közel 60.000 ember kártyázik mindennap

Pénzcentrum
2005. október 18. 14:53

A Budapest Pénzpiaci Alap és a hozzá kapcsolódó népszerű kártyatermék, a Budapest Befektetési Kártya október közepén ünnepli tizedik születésnapját. Az alap vagyona 2005. szeptember végén több mint 46 milliárd forint volt. A termék sikerét mutatja, hogy közel 60 000 ember tartja megtakarításait az alapban, s használja a Budapest Befektetési Kártyát mindennapi pénzügyeinek intézéséhez.

A Budapest Pénzpiaci Alap és a hozzá kapcsolódó népszerű kártyatermék, a Budapest Befektetési Kártya október közepén ünnepli tizedik születésnapját. Az alap vagyona 2005. szeptember végén több mint 46 milliárd forint volt. A termék sikerét mutatja, hogy közel 60 000 ember tartja megtakarításait az alapban, s használja a Budapest Befektetési Kártyát mindennapi pénzügyeinek intézéséhez.
A nyílt végű Budapest Pénzpiaci Alap és egy dombornyomott bankkártya házasságából különleges megtakarítási konstrukció született, hiszen a befektetési alap a konzervatív befektetési politika mellett elérhető legnagyobb hozamra törekszik, a MasterCard típusú plasztiklap pedig széles körű használatot, valamint folyamatos hozzáférést biztosít. Az alap befektetési stratégájának középpontjában az alacsony kockázati szintet képviselő rövid lejáratú állampapírok és bankközi betétek állnak.
A Budapest Pénzpiaci Alap hozama tíz éve meghaladja a hasonló likviditást biztosító folyószámlák, kártyaszámlák, látraszóló betétek kamatát. A Budapest Bank garanciát vállal a konstrukció mögött álló Budapest Pénzpiaci Alap éves teljesítményére, mely a 2005. augusztus hónapot megelőző másfél év során átlagosan közel 5%-kal* produkált magasabb hozamot az MNB által is publikált látra szóló betéti kamatoknál. A 2005. szeptember 30-át megelőző három hónap alatt az Alap hozama 4,5% volt, ha pedig valaki pénzét közel egy évvel ezelőtt helyezte el az alapban, az mostanra éves szinten 6,97** %-kal lett gazdagabb.
A Befektetési kártyához kapcsolódó számlavezetés ingyenes és a Budapest Bank számos díjmentes kényelmi szolgáltatással teszi még vonzóbbá a kártyát az ügyfelek számára. Minden fő és társkártyához tartozik egész Európára kiterjedő baleset- és utasbiztosítás. A havidíjmentes Budapest Mobilbank Light® szolgáltatás a kártyahasználat biztonságát növeli, hiszen azonnali sms értesítést küld a kártyabirtokosnak a kártyával történő elektronikus elfogadóhelyi (POS) vásárlásról. Az ügyfelek a havidíjmentes Budapest Internetbank® szolgáltatásait igénybe véve kényelmesen, akár otthonról is intézhetik pénzügyeiket.
A tízéves születésnap alkalmából a Budapest Bank 2005. október 17. és november 30. között, minden újonnan igényelt fő- és társkártya első éves díját elengedi, továbbá az ügyfelek újonnan igényelt kártyájukhoz 1 évig havidíj nélkül vehetik igénybe a Mobilbank Plusz® szolgáltatást.
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. március 4. 08:59
Újra összegyűlnek Budapesten a magyar televíziózás képviselői, hogy ünnepélyes díjátadó gálaesten ün...
Buxelliott  |  2024. március 4. 08:55
A hagyományos értelemben (nem elliotti) ék hozta a várakozást, az ék ideális célára teljesült. Ellio...
Holdblog  |  2024. március 4. 08:22
A nagy tőzsdei eszközosztályok közül már jó ideje a kriptodevizák és az amerikai megatech-papírok sz...
Bankmonitor  |  2024. március 3. 10:23
A mögöttünk hagyott héten is kitett magáért a Bankmonitor csapata: elhoztuk nektek a legfontosabb pé...
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 4. hétfő
Kázmér
10. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem