22 °C Budapest

Közel 60.000 ember kártyázik mindennap

Pénzcentrum
2005. október 18. 14:53

A Budapest Pénzpiaci Alap és a hozzá kapcsolódó népszerű kártyatermék, a Budapest Befektetési Kártya október közepén ünnepli tizedik születésnapját. Az alap vagyona 2005. szeptember végén több mint 46 milliárd forint volt. A termék sikerét mutatja, hogy közel 60 000 ember tartja megtakarításait az alapban, s használja a Budapest Befektetési Kártyát mindennapi pénzügyeinek intézéséhez.

A Budapest Pénzpiaci Alap és a hozzá kapcsolódó népszerű kártyatermék, a Budapest Befektetési Kártya október közepén ünnepli tizedik születésnapját. Az alap vagyona 2005. szeptember végén több mint 46 milliárd forint volt. A termék sikerét mutatja, hogy közel 60 000 ember tartja megtakarításait az alapban, s használja a Budapest Befektetési Kártyát mindennapi pénzügyeinek intézéséhez.
A nyílt végű Budapest Pénzpiaci Alap és egy dombornyomott bankkártya házasságából különleges megtakarítási konstrukció született, hiszen a befektetési alap a konzervatív befektetési politika mellett elérhető legnagyobb hozamra törekszik, a MasterCard típusú plasztiklap pedig széles körű használatot, valamint folyamatos hozzáférést biztosít. Az alap befektetési stratégájának középpontjában az alacsony kockázati szintet képviselő rövid lejáratú állampapírok és bankközi betétek állnak.
A Budapest Pénzpiaci Alap hozama tíz éve meghaladja a hasonló likviditást biztosító folyószámlák, kártyaszámlák, látraszóló betétek kamatát. A Budapest Bank garanciát vállal a konstrukció mögött álló Budapest Pénzpiaci Alap éves teljesítményére, mely a 2005. augusztus hónapot megelőző másfél év során átlagosan közel 5%-kal* produkált magasabb hozamot az MNB által is publikált látra szóló betéti kamatoknál. A 2005. szeptember 30-át megelőző három hónap alatt az Alap hozama 4,5% volt, ha pedig valaki pénzét közel egy évvel ezelőtt helyezte el az alapban, az mostanra éves szinten 6,97** %-kal lett gazdagabb.
A Befektetési kártyához kapcsolódó számlavezetés ingyenes és a Budapest Bank számos díjmentes kényelmi szolgáltatással teszi még vonzóbbá a kártyát az ügyfelek számára. Minden fő és társkártyához tartozik egész Európára kiterjedő baleset- és utasbiztosítás. A havidíjmentes Budapest Mobilbank Light® szolgáltatás a kártyahasználat biztonságát növeli, hiszen azonnali sms értesítést küld a kártyabirtokosnak a kártyával történő elektronikus elfogadóhelyi (POS) vásárlásról. Az ügyfelek a havidíjmentes Budapest Internetbank® szolgáltatásait igénybe véve kényelmesen, akár otthonról is intézhetik pénzügyeiket.
A tízéves születésnap alkalmából a Budapest Bank 2005. október 17. és november 30. között, minden újonnan igényelt fő- és társkártya első éves díját elengedi, továbbá az ügyfelek újonnan igényelt kártyájukhoz 1 évig havidíj nélkül vehetik igénybe a Mobilbank Plusz® szolgáltatást.
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. augusztus 13. 07:00
Minden idk harmadik legnépszertlenebb elnökeként távozott a Fehér Házból 2021 januárjában Donald Tru...
MEDIA1  |  2022. augusztus 12. 19:52
Leadja az Elcserélt élet (Um Lugar ao Sol) cím brazil telenovellát az RTL Klub.
Kiszámoló  |  2022. augusztus 12. 11:08
A KAVOSZ újra elindította a vállalkozóknak szóló Széchenyi hiteltermékeket, igaz lényegesen rosszabb...
Bankmonitor  |  2022. augusztus 11. 11:16
A legtöbb vállalkozónak szinte égnek áll a haja, amikor hiteligénylésrl és adminisztrációról, regisz...
Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 14. vasárnap
Marcell
32. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?