28 °C Budapest
Tömegeket keresnek magyar börtönökbe: félmilliót is simán megkereshetsz

Tömegeket keresnek magyar börtönökbe: félmilliót is simán megkereshetsz

2018. november 13. 11:30

Több börtönben is hiány van fegyőrökből, az egyik álláshirdetési oldalon három intézmény is keres többek között börtönőröket - több üres pozíció is van, tapasztalat és nyelvtudás sem feltétel. Márianosztrán börtönorvost és pszichológust is felvesznek, magas fizetésért.

Bruttó 230 ezres kezdőfizetésért keresnek körlet és biztonsági felügyelőt a Márianosztrai Fegyház és Börtönbe. A főbb feladatok közé tartozik a fogvatartottak őrzése, felügyelete, ellenőrzése, kísérése, munkáltatásának biztosítása. A hirdetésben közöltek szerint elvárás a magyar állampolgárság, kifogástalan életvitel,állandó belföldi lakhely, büntetlen előélet,  érvényes egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmasság, érettségi bizonyítvány, betöltött 18. életév.

A munkarend hivatali nyolcórás, vagy váltásos 12,5 órás lehet. A börtön a törvény szerinti illetmény mellé cafetériát, utazási költségtérítést, vagy esetleg szolgálati lakást is biztosít. Tapasztalat, vagy nyelvtudás sem szükséges.

Szintén Márianosztrára keresnek börtönorvost, osztályvezetői szakorvosi beosztásba. A feladatok közé tartozik a hivatásos személyi állomány és a fogvatartottak foglalkozás-egészségügyi vizsgálata, az egészségügyi osztály vezetése. Evárás a magyar állampolgárság, kifogástalan életvitel, állandó belföldi lakhely, büntetlen előélet, Emellett szükség van érvényes egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmassági vizsgálatra, nyilvánvalóan kell orvosi diploma, vagy szakképesítés.

Mindezért cserébe 541 ezer forintos havi bért, cafetériát, utazási költségtérítést, szükség szerint szolgálati lakást kínálnak. A munkarend hivatali nyolcórás.

Szakpszichológusi beosztásba is keresnek embert a márianosztrai börtönbe. A feladat a fogvatartottak és a személyi állomány pszichológiai időszakos vizsgálata, meghallgatása, iratanyagok kezelése. Az elvárások között van a magyar állampolgárság, kifogástalan életvitel, állandó belföldi lakhely, büntetlen előélet, érvényes egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmasság, diploma és szakvégzettség (kilinika szakpszichológiai), betöltött 18. életév.

A bért itt nem jelölték meg, csak annyit írtak, hogy a törvény szerinti járandóságot fogja kapni az alkalmazott. A cafeteria, utazási költségtérítés és a szolgálati lakás lehetősége itt is alap.

Máshová is kéne a munkaerő

Biztonsági és körlet felügyelői állást hirdet a Szegedi Fegyház és Börtön  folyamatos váltásos munkarendbe, 1 év próbaidővel. A felvételhez érettségi bizonyítvány, valamint fizikai, egészségügyi, pszichikai alkalmasság, kifogástalan életvitel szükséges. Itt is minimum brttó 230 ezres fizetést kínálnak, plusz éjszakai és nyelvvizsga pótlék, cafetéria, utazási költségtérítés, és albérleti hozzájárulást is fizetnek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Legyél Te is hivatásos és csatlakozz a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet csapatához!

- ezzel a szöveggel keresnek börtönőröket a budapesti BV. intézetbe.

Ide olyanok jelentkezését várják, akik elmúltak 18 évesek, de legalább 10 évre vannak meg a nyugdíjkorhatártól. Emellett a jelentkezőnek magyar állampolgárnak kell lennie, rendelkeznie kell érettségivel, fizikai, pszichológiai és egészségügyi alkalmassági vizsgával. Elvárás még a kifogástalan életvitel, a képzési követelmények vállalása, és jó, ha a pályázó határozott és jól tudja kezelni a problémákat.

A fővárosi BV. intézet is legalább bruttó 230 ezres fizetést kínál, emellé jön még a bruttó 200 ezres éves cafetéria, a ruhapénz, a teljesítményjuttatás. Van utazási költségtérítés, lakhatási támogatások (albérleti díj hozzájárulás, munkáltatói kölcsön, vissza nem térítendő lakáscélú támogatás), akár szálló elhelyezési lehetőséget is igénybe lehet venni. Kínálnak még egészségügyi és szociális ellátásokat rehabilitációs, rekreációs lehetőségeket, és továbbképzési, előmeneteli lehetőségeket.

Egyik álláshoz sem feltétlenül kell tapasztalat, vagy nyelvtudás.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
coachco  |  2022.08.15 15:19
Amikor 1986-ban a diplomamunkámat egy olasz témából írtam, még fogalmam sem volt róla, milyen csodál...
perfekt  |  2022.08.15 08:41
A 34/2021 ITM rendelet értelmében a jövőben csak azok a szakemberek végezhetnek égéstermék-elvezető...
hrdoktor  |  2022.08.15 04:15
A várandósság miatt megnehezülhet a nők számára a munkahelyi helytállás. Milyen jogaik vannak, hogya...
vezetoi-coaching  |  2022.08.09 19:23
A spirál dinamika egy világszellem magyarázat a sok közül. Ragadós, ha egyszer megismered - hasonlóa...
laskainelli  |  2022.08.09 14:07
Gyakran akkor érkeznek hozzám a párok, amikor már van valakinek külső kapcsolata, vagy legalábbis eg...
Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 15. hétfő
Mária
33. hét
Augusztus 15.
Nagyboldogasszony
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?