Tömegeket keresnek magyar börtönökbe: félmilliót is simán megkereshetsz

Tömegeket keresnek magyar börtönökbe: félmilliót is simán megkereshetsz

2018. november 13. 11:30

Több börtönben is hiány van fegyőrökből, az egyik álláshirdetési oldalon három intézmény is keres többek között börtönőröket - több üres pozíció is van, tapasztalat és nyelvtudás sem feltétel. Márianosztrán börtönorvost és pszichológust is felvesznek, magas fizetésért.

Bruttó 230 ezres kezdőfizetésért keresnek körlet és biztonsági felügyelőt a Márianosztrai Fegyház és Börtönbe. A főbb feladatok közé tartozik a fogvatartottak őrzése, felügyelete, ellenőrzése, kísérése, munkáltatásának biztosítása. A hirdetésben közöltek szerint elvárás a magyar állampolgárság, kifogástalan életvitel,állandó belföldi lakhely, büntetlen előélet,  érvényes egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmasság, érettségi bizonyítvány, betöltött 18. életév.

A munkarend hivatali nyolcórás, vagy váltásos 12,5 órás lehet. A börtön a törvény szerinti illetmény mellé cafetériát, utazási költségtérítést, vagy esetleg szolgálati lakást is biztosít. Tapasztalat, vagy nyelvtudás sem szükséges.

Szintén Márianosztrára keresnek börtönorvost, osztályvezetői szakorvosi beosztásba. A feladatok közé tartozik a hivatásos személyi állomány és a fogvatartottak foglalkozás-egészségügyi vizsgálata, az egészségügyi osztály vezetése. Evárás a magyar állampolgárság, kifogástalan életvitel, állandó belföldi lakhely, büntetlen előélet, Emellett szükség van érvényes egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmassági vizsgálatra, nyilvánvalóan kell orvosi diploma, vagy szakképesítés.

Mindezért cserébe 541 ezer forintos havi bért, cafetériát, utazási költségtérítést, szükség szerint szolgálati lakást kínálnak. A munkarend hivatali nyolcórás.

Szakpszichológusi beosztásba is keresnek embert a márianosztrai börtönbe. A feladat a fogvatartottak és a személyi állomány pszichológiai időszakos vizsgálata, meghallgatása, iratanyagok kezelése. Az elvárások között van a magyar állampolgárság, kifogástalan életvitel, állandó belföldi lakhely, büntetlen előélet, érvényes egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmasság, diploma és szakvégzettség (kilinika szakpszichológiai), betöltött 18. életév.

A bért itt nem jelölték meg, csak annyit írtak, hogy a törvény szerinti járandóságot fogja kapni az alkalmazott. A cafeteria, utazási költségtérítés és a szolgálati lakás lehetősége itt is alap.

Máshová is kéne a munkaerő

Biztonsági és körlet felügyelői állást hirdet a Szegedi Fegyház és Börtön  folyamatos váltásos munkarendbe, 1 év próbaidővel. A felvételhez érettségi bizonyítvány, valamint fizikai, egészségügyi, pszichikai alkalmasság, kifogástalan életvitel szükséges. Itt is minimum brttó 230 ezres fizetést kínálnak, plusz éjszakai és nyelvvizsga pótlék, cafetéria, utazási költségtérítés, és albérleti hozzájárulást is fizetnek.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Legyél Te is hivatásos és csatlakozz a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet csapatához!

- ezzel a szöveggel keresnek börtönőröket a budapesti BV. intézetbe.

Ide olyanok jelentkezését várják, akik elmúltak 18 évesek, de legalább 10 évre vannak meg a nyugdíjkorhatártól. Emellett a jelentkezőnek magyar állampolgárnak kell lennie, rendelkeznie kell érettségivel, fizikai, pszichológiai és egészségügyi alkalmassági vizsgával. Elvárás még a kifogástalan életvitel, a képzési követelmények vállalása, és jó, ha a pályázó határozott és jól tudja kezelni a problémákat.

A fővárosi BV. intézet is legalább bruttó 230 ezres fizetést kínál, emellé jön még a bruttó 200 ezres éves cafetéria, a ruhapénz, a teljesítményjuttatás. Van utazási költségtérítés, lakhatási támogatások (albérleti díj hozzájárulás, munkáltatói kölcsön, vissza nem térítendő lakáscélú támogatás), akár szálló elhelyezési lehetőséget is igénybe lehet venni. Kínálnak még egészségügyi és szociális ellátásokat rehabilitációs, rekreációs lehetőségeket, és továbbképzési, előmeneteli lehetőségeket.

Egyik álláshoz sem feltétlenül kell tapasztalat, vagy nyelvtudás.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?