2020. augusztus 12. szerda Klára

Ezekben a bankokban már biztosan lesz 10 milliós babaváró hitel


Kezd körvonalazódni, hogy melyik bankoknál lehet majd felvenni a 10 milliós babaváró hitelt. Van, aki biztosra mondta a dolgot, másutt még a részletekre várnak.

Július 1-jétől lehet igényelni a 10 millió forintos kölcsönt, ha valaki vállalja, hogy öt éven belül gyereke lesz - és ha a bank úgy dönt. hogy folyósítja ezt a támogatást. A napi.hu megkérdezte a bankokat, mik a terveik a babaváró támogatással kapcsolatban.

Az OTP Bank és az MKB már biztosra ígérte, hogy július 1-jétől nyújtani fogják ezt a kölcsönt, és az Erste Bank is azt tervezi, hogy lesz náluk babaváró hitel, de ott a részletek kidolgozása még tart. A K&H és a Raiffeisen azt nyilatkozta: tanulmányozzák a hitel feltételeit és részleteit, aztán döntenek. A Budapest Bank pedig azt írta, dolgoznak, hogy a részletek ismeretében minél hamarabb elérhetővé tegyék a támogatást.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.