23 °C Budapest

Óriási durranás: pénzt kapsz a hitelkártyádra, ha jól viselkedsz!

Pénzcentrum
2007. július 24. 13:00

Négy hónappal ezelőtt kerül piacra az a bankkártya, amely azokat a tulajdonosokat jutalmazza, akik sikeresen menedzselik hiteltartozásukat. A felmérések szerint az amerikaiak úgy gondolják, ez a kártya igencsak jó üzlet.

Az először márciusban kibocsátott Discover Motiva Card nevet viselő kártya azon tulajdonosainak kínál egy egész havi kamatnak megfelelő bónuszt, akik időben kiegyenlítik tartozásukat hatszor egymás után, vagyis minden évben kétszer kaphatnak ilyet a kártyatulajdonosok.

Emellett minden plasztikgazdának jár a vásárlások után 1 százalék bónusz. Az ügyesebbek 5 százalékos jutalomra is szert tehetnek, amennyiben speciális kategóriákba sorolható (így például utazás, lakás, éttermek, mozik) megfelelő termékeket, szolgáltatásokat vásárolnak kártyájukkal.

Sőt a kedvezmények netovábbja az 5-20 százalékos bónusz, amely abban az esetben jár, ha a Discover internetes áruházában vásárolunk. Ezek a jutalmak mindaddig folyamatosan járnak, míg a kártyatulajdonos folyamatosan használja plasztikját. Sőt a bónuszokat meg is lehet duplázni, ha valaki kiváltja a 80 partner valamelyikének ajándékkártyáját.

A "jól viselkedés" megkönnyítése érdekében egyébként a kártya speciális eszközöket és szolgáltatásokat is tartalmaz. Így például automatikus fizetési emlékeztetők, számlaértesítő, vagy egyedileg meghatározható fizetési határidő.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44