Megkóstoltuk Kapu Tibor űrkajáit: na, ezért kulcsfontosságú az űrkutatás az agráriumnak!
"Az olaszok hadat üzennek a Nemzetközi Űrállomásnak ezek után" - teszten Kapu Tibor űrebédje.
"Az olaszok hadat üzennek a Nemzetközi Űrállomásnak ezek után" - teszten Kapu Tibor űrebédje.
Színes standok, frissen sült kürtőskalács illata és nosztalgikus slágerek a fák alatt – így indult el Paks legújabb közösségi helye.
Az Agrárminisztérium rendelettervezete pontosabban meghatározná a „friss tojásos”, „teljes kiőrlésű” és „ízesített” tészták fogalmát.
Ha kedvenc tésztaételeid közé tartozik a tarhonya, a hebedunda receptje biztosan tetszeni fog: fogadjunk, így még nem kóstoltad soha ezt a pofonegyszerű magyar tésztafélét!
A Gateshead-i Highfield lakói szerint a helyi Tesco Express magasabb árai miatt "büntetésben" érzik magukat, mivel ez az egyetlen elérhető szupermarket a környéken.
Völgyesi Wiluth Zsolt pizzaszakértő TikTok-videójában alaposan letesztelte az új terméket.
Bár manapság már a retro ételek közé soroljuk, a lekváros bukta most is a magyarok egyik kedvenc, gyermekkort idéző süteménye. Tudd meg, hogyan készül, mitől lesz pihekönnyű!
A Szent István téri kisétterem menüzőhelyként is üzemelt: volt itt leves, főzelék, tészta, egytálétel, frissensült, töltött hús, saláta és süti – akár helyben etted, akár vittél belőle haza, mindig volt miből választani.
Gyermekkorunk ikonikus édessége a barátfüle, ami lekváros derelyeként is ismert: sokan, sokféleképpen készítik, ám van, ami nem változik: ezek a házi lekvár és a pirított morzsa.
A Nébih hangsúlyozza, hogy a visszahívás kizárólag az azonosító adatokkal megegyező termékre vonatkozik.
A gyorséttermi állások egyre vonzóbb alternatívát kínálnak a hazai munkapiacon.
Ha te is nagy lángosrajongó vagy, itt az ideje, hogy kipróbáld ezt a hagyományos, népi verziót: könnyen összedobhatod a rongyos lapótyát, ráadásul édesen és sósan is mennyei.
A magyar gasztronómia egyik leghíresebb alakja Zilahy Ágnes, akinek immár 133 évvel ez előtt jelent meg a híres szakácskönyve. Kipróbáltuk egyik egyszerű receptjét: most is isteni!
Magyarországon alig-alig akad valaki, aki tudja még, hogyan készül a szabógallér leves, azonban a tapasztalt székely nagymamák bekötött szemmel is el tudnák készíteni.
A világ zajától távolt, az Őrségben élő Borbás Marcsi és Szabi, a pék receptjével hozzuk ezt a mennyeien finom magyaros fánkot, amit reméljük idén farsang táján ti is kipróbáltok!
Ma van az olasz konyha világnapja: ha máris korog a gyomrod a pizza és a pasta gondolatától, a Pénzcentrum mai kvízét mindenképp töltsd ki! Tudod a helyes válaszokat?
Miért reped ki a bejgli sütés közben és mit tehetünk ez ellen? Mutatjuk a legjobb házi praktikát.
A világ egyik legnépszerűbb zöldségféléje a spenót, mi magyarok azonben leginkább csak főzelékként esszük. Törjük meg az átkot! Hozunk is 2+1 végtelenül egyszerű, de annál finomabb spenótos receptet!
A magyar gasztrokultúrában már évszázadok óta helye van az "édes főfogásoknak". Most a HelloVidék egy igazi klasszikust mutat be.
Neked melyik a kedvenc hagyományos magyar süteményed, vagy éppen édes főételed? Kóstoltad már az igazi magyaros béleseket? Máris mutatjuk, hogyan készülnek!