Bontanak az építők: verekedésig fajult a körbetartozás!

Pénzcentrum
2008. december 16. 10:30

A VÉSZ az elmúlt napokban több helyszínen tartott akciót. Egyik helyen a biztonsági őr megütötte az operatőrt, a másik helyszínen dulakodás zajlott, a beruházó rokona szította a feszültséget, majdnem kitört a verekedés. Tatabányán kazánt vittek, és a rendőrök több aktivistát előállítottak. Az állam mossa kezeit, semmiféle jogszabály nincs a láthatáron. Se szociális érzékenység, se megoldás (Forrás: ingatlanmagazin.com).

Több fronton támadnak

A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) ma több budapesti és vidéki helyszínen akciókat hajtott végre, hogy a tagjainak tartozó fővállalkozók és beruházók figyelmét felhívják a tartozásaikra. A Szentendrei úti Auchan parkolójában gyülekezett a szervezet több mint száz tagja, hogy aztán Éliás Ádám elnök eligazítása után a menetoszlopok elinduljanak a helyszínekre, ahol további szimpatizánsok csatlakoztak az eseményekhez. A parkolóban rögtönzött sajtótájékoztatót is tartottak, amire csupán egy nappal az események előtt érkezett a meghívó, mert korábbi szegedi akciójuk alkalmával a média egyik munkatársa értesítette az adós vállalkozót, aki kihívta a yardot. Furcsa módon - túlbiztosítva az akciót - egy regiment rohamrendőr érkezett a helyszínre, ennyi ember a tévészékházat is megvédte volna.

Tovább a teljes cikkre...

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 8. szerda
Mihály
19. hét
Május 8.
Fagylalt nap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem