2020. július 2. csütörtök Ottó

Megoldást találtak a nővérhiányra Győrben: sírhatnak a betegek


Nincs elég nővér a győri Petz-kórházban, ezért a betegek kényelméből kell elvenni. Szobákat vontak össze, hogy így biztosítsák a betegek ellátását - írja a Kisalföld.

Kétágyasból hátomágyassá, négyágyasból pedig hatágyassá alakítottak több kórtermet a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházban. Az ok egyszerű: a kórház nővérhiánnyal küzd, a Kisalföld szerint 50-60 nővér is azonnal munkába állhatna, az egyes osztályok viszont több esetben az épületen belül túl nagy kiterjedésűek, így egyszerűbb ellátni a betegeket, ha összezsúfolják őket - írja a lap.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fordult a kocka: nem kell már levadászni a jó munkaerőt, kedvükre válogathatnak a cégek
Zdravka Demeter Bubaloval, a MOL-csoport HR igazgatójával beszélgettünk.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk