27 °C Budapest
Two microphone stands, dramatically spot lit on a foggy stage.

Milliókat költött a beavatkozásra a magyar rapper: komplikációk adódtak, de már minden rendben

2024. április 24. 18:02

Curtis, azaz civil nevén Széki Attila nemrég úgy döntött, újra dús hajat akar magának, így a műtőasztalra feküdt és 5000 szál új hajhagymát ültettek át a fejére - mondta el Balázsék reggeli műsorában a rapper a Borsonline szerint. Curtis elmondta, nem olcsó egy ilyen beavatkozás, sőt még akár komplikációk is felléphetnek, mint ahogy az vele is megtörtént. A rapper állítása szerint eddig sem a szépségéről volt híres, de tényleg csúnyának látta magát, amikor bedagadt a feje.

"Milliós tétel, de Törökországba járnak sokan egyébként, mert ott olcsóbb" – mondta Curits, aki mélyen zsebébe nyúlt, annak ellenére, hogy az ár töredékéért megcsináltathatta volna Isztambulban. "Ott kint kétezer euró állítólag" – jegyezte meg, hozzátéve: ott biztos nem mehet vissza az ember reklamálni, ha valami nem jó.

A rappernél komplikáció is fellépett: a beavatkozás után Curtis fejbőre bedagadt, majd a gyulladás jobban elterjedt. "Először úgy kezdődött, hogy a homlokom és a fejtetőm bedagadt, aztán lement a szememre. Na az keményen nézett ki" - mondta. "Amúgy se vagyok egy gyönyörű szép ember, de akkor még csúnyább voltam" – tette hozzá. Elmondása szerint azóta a gyulladás szépen elmúlt, és megnyugodott, hogy nem lesz semmi baj, az új hajával.

A zenész elárulta azt is, hogy egy legalább fél-háromnegyed éves folyamat, amíg a hajbeültetés után ténylegesen tapasztalható a változás, sőt az első dúsabb haj megjelenése még ennél is kicsit több idő. "Lassan mennem kell majd vissza kontrollra. Hamarosan kinőhet majd az első haj, ami ki is fog hullani, és majd ilyen tíz hónap múlva lesz dús a hajam" – mondta Curtis.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 28. kedd
Emil, Csanád
22. hét
Május 28.
Nemzetközi tejnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem