18 °C Budapest

Így fizethetnek majd a bulizók a Szigeten: hamarosan útjára indul fesztivál-tárca

2020. június 5. 19:05

A jövőben biztonságosan és még kényelmes fizethetünk a Sziget fesztiváljain és a későbbiekben akár vendéglátóhelyen, szórakozóhelyeken is. A fesztivál applikációba beköltöző fizetési megoldásnak köszönhetően még nagyobb biztonságban tudhatjuk a bankkártyánkat. Jelentős hozzáadott értéket képvisel, hogy a tokenizálás miatt nincs szükség azonnali validálásra. A wallet lehetővé teszi több fizetési megoldás regisztrációját, ezek megosztását egymás között.

Egy új fejlesztés eredményeként a fesztivál látogatóknak lehetősége nyílik akár a jegyvásárlás során, akár a fesztivál applikációban, akár a fesztiválon kialakított ügyfélportálon keresztül egy, vagy több kártya megadására, amellyel a fesztivál során, a fizikai bankkártya használata nélkül, előzetes felhatalmazása alapján vásárolhatnak. A felhatalmazás megadásakor a rendszer képes lehet limitek kezelésére, legnagyobb előnye, hogy egyszeri két fázisú azonosítás után a vásárló részére a lehető legkényelmesebb fizetési megoldást alakítjuk ki.

A vásárlónak bármikor lehetősége lesz a felhatalmazás visszavonására, illetve a rendszer lehetővé teszi számára a vásárlásainak nyomon követesére is.

A wallet alkalmazása jelentősen átalakítja a fizetési folyamatokat. A szervezők számára megvalósulhat a látogatók fogyasztási szokásainak elemzése, természetesen anonim módon. Ezen adatok új dimenziókat nyithatnak meg a fogyasztásösztönző (kupon) folyamatok bevezetésében, illetve a fogyasztáskövetés és előrejelzés (készletgazdálkodás és tervezés) tekintetében.

A wallet ugyanakkor lehetőséget teremt majd a különböző kártyaelfogadó központokhoz való szimultán csatlakozásra, így növelve a rendszer stabilitását. Emellett mód nyílik a kedvezményprogramokban való részvételre is, így kilépve a fesztivál területéről a látogatók további vendéglátóhelyeken és kereskedelmi egységekben is használhatják majd fizetésre a megoldást.

A projekt célja egy integrált informatikai megoldás fejlesztése és bevezetése, amely a magyarországi, turisztikai szempontból kiemelt eseményeken és vendéglátóipari egységekben biztosít komplex, automatizált üzleti folyamatokat és fizetési megoldásokat, amely eszköz, elfogadóhely és pénzügyi szereplők vonatkozásában platformfüggetlen és korlátozásmentes, többmódozatú, azaz emberi beavatkozás nélkül támogat több olyan innovatív fizetési igényt, amelyet a hagyományos pénzintézeti kártyaelfogadási rendszerek nem, vagy nem kellő mértékben támogatnak, szeparált alhálózatokban zárt láncú, azaz egy-egy eseményen az adott fogyasztók részére többletszolgáltatásokat biztosító, földrajzi szempontok szerint és, vagy időben körül határolható, nyílt fizetési megoldás és mesterséges intelligencia alapú M2M (Machine to Machine) kereskedelmi rendszer

- írják a közleményben. A megoldás kihasználja az azonnali fizetési rendszer előnyeit, elősegíti a célpiacok Ipar 4.0. által megfogalmazott intelligens informatikai megoldások bevezetését egy olyan környezetben, ahol az informatikai rendszerek használata a mai elvárt szinthez képest alacsonyabb, azaz segíti az iparág, az iparági szereplők felzárkóztatását napjaink informatikájának szintjére, lehetőséget biztosít az "M2M" kommunikációs hálózat előnyeinek kihasználására.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ennek révén folyamatokat automatizál, költséget csökkent, és az előforduló, akár emberi mulasztásból bekövetkező hibákat öntanuló módon korrigálja. Támogatja a "big data" elemzéseket mesterséges intelligencia használatával, fejleszti az adott iparági szereplők üzleti intelligenciáját, azok döntéstámogatásához részletes és pontos adatokat, elemzéseket biztosít.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem