2020. július 7. kedd Apollónia

Így fizethetnek majd a bulizók a Szigeten: hamarosan útjára indul fesztivál-tárca


A jövőben biztonságosan és még kényelmes fizethetünk a Sziget fesztiváljain és a későbbiekben akár vendéglátóhelyen, szórakozóhelyeken is. A fesztivál applikációba beköltöző fizetési megoldásnak köszönhetően még nagyobb biztonságban tudhatjuk a bankkártyánkat. Jelentős hozzáadott értéket képvisel, hogy a tokenizálás miatt nincs szükség azonnali validálásra. A wallet lehetővé teszi több fizetési megoldás regisztrációját, ezek megosztását egymás között.

Egy új fejlesztés eredményeként a fesztivál látogatóknak lehetősége nyílik akár a jegyvásárlás során, akár a fesztivál applikációban, akár a fesztiválon kialakított ügyfélportálon keresztül egy, vagy több kártya megadására, amellyel a fesztivál során, a fizikai bankkártya használata nélkül, előzetes felhatalmazása alapján vásárolhatnak. A felhatalmazás megadásakor a rendszer képes lehet limitek kezelésére, legnagyobb előnye, hogy egyszeri két fázisú azonosítás után a vásárló részére a lehető legkényelmesebb fizetési megoldást alakítjuk ki.

A vásárlónak bármikor lehetősége lesz a felhatalmazás visszavonására, illetve a rendszer lehetővé teszi számára a vásárlásainak nyomon követesére is.

A wallet alkalmazása jelentősen átalakítja a fizetési folyamatokat. A szervezők számára megvalósulhat a látogatók fogyasztási szokásainak elemzése, természetesen anonim módon. Ezen adatok új dimenziókat nyithatnak meg a fogyasztásösztönző (kupon) folyamatok bevezetésében, illetve a fogyasztáskövetés és előrejelzés (készletgazdálkodás és tervezés) tekintetében.

A wallet ugyanakkor lehetőséget teremt majd a különböző kártyaelfogadó központokhoz való szimultán csatlakozásra, így növelve a rendszer stabilitását. Emellett mód nyílik a kedvezményprogramokban való részvételre is, így kilépve a fesztivál területéről a látogatók további vendéglátóhelyeken és kereskedelmi egységekben is használhatják majd fizetésre a megoldást.

A projekt célja egy integrált informatikai megoldás fejlesztése és bevezetése, amely a magyarországi, turisztikai szempontból kiemelt eseményeken és vendéglátóipari egységekben biztosít komplex, automatizált üzleti folyamatokat és fizetési megoldásokat, amely eszköz, elfogadóhely és pénzügyi szereplők vonatkozásában platformfüggetlen és korlátozásmentes, többmódozatú, azaz emberi beavatkozás nélkül támogat több olyan innovatív fizetési igényt, amelyet a hagyományos pénzintézeti kártyaelfogadási rendszerek nem, vagy nem kellő mértékben támogatnak, szeparált alhálózatokban zárt láncú, azaz egy-egy eseményen az adott fogyasztók részére többletszolgáltatásokat biztosító, földrajzi szempontok szerint és, vagy időben körül határolható, nyílt fizetési megoldás és mesterséges intelligencia alapú M2M (Machine to Machine) kereskedelmi rendszer

- írják a közleményben. A megoldás kihasználja az azonnali fizetési rendszer előnyeit, elősegíti a célpiacok Ipar 4.0. által megfogalmazott intelligens informatikai megoldások bevezetését egy olyan környezetben, ahol az informatikai rendszerek használata a mai elvárt szinthez képest alacsonyabb, azaz segíti az iparág, az iparági szereplők felzárkóztatását napjaink informatikájának szintjére, lehetőséget biztosít az "M2M" kommunikációs hálózat előnyeinek kihasználására.

Ennek révén folyamatokat automatizál, költséget csökkent, és az előforduló, akár emberi mulasztásból bekövetkező hibákat öntanuló módon korrigálja. Támogatja a "big data" elemzéseket mesterséges intelligencia használatával, fejleszti az adott iparági szereplők üzleti intelligenciáját, azok döntéstámogatásához részletes és pontos adatokat, elemzéseket biztosít.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS