Close up shot of an unrecognisable man making food delivery, carrying takeaway paper bags.

Ezt teszi a kata változása a futárokkal: pár nap múlva már így fognak dolgozni ennél a cégnél

2022. augusztus 29. 17:30

Indulási bónuszt, bejelentett munkaviszonyt és akár 1000 forintos címpénzt kínál a Kifli az új áruszállítónak. A 2019 december óta online szupermarketként szolgáltató Kifli.hu alvállalkozó áruszállítókkal dolgozik. A kezdetektől használt üzleti modell szeptember 1-től már nem lesz fenntartható, hiszen a kiszállítók többsége eddig mind katás egyéni vállalkozó volt - írja a cég közleményében.

A cég közölte, hogy mivel az egyéni vállalkozók katás adózása szigorodik szeptembertől, más megoldást kellett keresniük a futárok számára.

Online kereskedelemben az egyik legsarkalatosabb pont az áruszállítást végző futár, elvégre fizikailag ő a cég arca, őt látja élőben a vásárló. Személyes véleményem, hogy annyira lehet jó egy online kereskedelmi cég, amennyire a céget képviselő áruszállító. Mi rengeteg energiát fordítunk a verbuválásra, az új kollégák felkészítésére, betanítására, munkájuk monitorozására és a motiválásukra. Most is olyan megoldást kerestünk, amitől továbbra is biztonságban érezhetik a munkájukat, a jövedelmüket, hiszen így fognak tudni minket a legjobb minőségben képviselni. Aki most csatlakozik hozzánk alkalmazotti munkaviszonyban, az akár jobban is kereshet ezután, mint eddig katásként ráadásul indulási bónuszt is kap az első hónap után.

– fejtette ki Klekner Péter ügyvezető.

Ezt jelenti számokban

A kiflinél munkát vállaló áruszállítók rugalmas időbeosztásban dolgozhatnak négy féle műszakban: reggel, délelőtt, délután, este. Az autót és a munkavégzéshez szükséges eszközt, valamint a kezdést megelőző képzést a Kifli adja. A borravaló 100%-a munkavállalónál marad, amivel kiegészítve a címpénz a címeként akár 1000 forintot is elérheti. A bejelentett munkaviszony jelentős stressztől kíméli meg az áruszállítót, megszűnik a folyamatos anyagi bizonytalanság.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A most jelentkezőket az első ledolgozott teljes hónap után bruttó 30.000 forinttal jutalmazza a cég, ezzel is motiválva a csatlakozni kívánó áruszállítókat. A sikeres jelentkezéshez B kategóriás jogosítvány és 1,5 éves balesetmentes vezetési tapasztalat szükséges.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 26. hétfő
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 25. 16:07