18 °C Budapest
Top-Down View: In Warehouse People Working, Forklift Truck Operator Lifts Pallet with Cardboard Box. Logistics, Distribution Center with Products Ready for Global Shipment, Customer Delivery

Komoly gondok a Kifli.hu raktárában: akadozik a rendelés, a kiszállítás

2022. január 20. 12:10

"Sajnos nem vagyunk elegen a raktárbam, ezért kevesebb rendelést és korlátozott számú terméket tudunk szállítani a következő napokban" - olvasható az online bolt nyitólapján. 

Aki mostanában szeretne élelmiszert házhoz rendelni a Kiflitől, az számítson arra, hogy csak korlátozott számú termékhez fér hozzá, és korlátozott idősávokban. Az ok munkaerőgondok, nincs elég ember a raktárban. Erre fel is hívják a figyelmet a honlapon és az applikációban is:

Ahogy arról a Pénzcentrum már korábban beszámolt, az új évben is gőzerővel keresi a raktári dolgozókat a vállalat. A tavalyi évhez hasonlóan idén is kétszeres növekedést terveznek,és ehhez legalább 160 új kollégát szeretnének szerződtetni minél gyorsabban. Mindezt erős fizetési ajánlatokkal teszi vonzóvá. Egy 7 nappal ezelőtti közlemény szerint

három nyitott pozícióra keresik a munkavállalókat: raktári dolgozókat bruttó 457 000 forint, a targoncavezetőket bruttó 537 000 forint, a műszakvezetőket bruttó 781 000 forint kezdőfizetéssel.

Mindhárom műszakpótlékkal együtt elérhető garantált kezdő fizetés, ami 20 százalékos átlagos növekedés a tavalyi bérekhez képest. A béreken túl pedig cafeteriával és Kiflis vásárlásokból jóváírt 10 százalékkal is támogatja a munkavállalókat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A koronavírus-járvány kitörése nyomán az egekbe szökött a munkanélküliség, most viszont már az Egyesült Államokat és Európa számos térségét is súlyos munkaerőhiány sújtja. Az alapanyaghiány mellett így újabb problémával néznek szembe a cégek, amely visszavetheti a növekedésüket. Széles a palettája azoknak a tényezőknek, amik egy-egy szektorban előidézik, hogy nincs elég szakember: az elöregedés mellett a gyermekgondozási létesítmények hiánya, a protekcionista piacvédelem, de a fiatal generációk megváltozott igényei, sőt, a túl jól működő szociális rendszerek is közrejátszhatnak abban, hogy a vállalatok nem találnak elég munkás kezet - áll a Portfolio elemzésében.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 29. 07:30