21 °C Budapest

Címke: raktáros (18 cikk)

Pénzcentrum | 2019. december 1. 13:03

420 ezres fizetéssel vadásszák a magyarokat: végzettség, nyelvtudás nem kell

Javában tart a karácsonyi bevásárlási szezon, ami a kiskereskedelemben fokozott emberhiányt eredményez. Nem csak eladóból, szállítmányozási szakemberből van hiány, de a raktárokba is reggeteg embert keresnek. Egyre több cég bízik abban, hogy nyíltan kommunikált bérekkel megtalálhatják a szükséges hiányzó munkaerőt.

Pénzcentrum | 2019. március 17. 07:01

Rengeteg magyar dolgozót keresnek: 500-700 ezres fizetés, végzettség sem kell

Több százezres fizetéssel csábítják külföldre a magyar fizikai melósokat. A legtöbb helyen a minimális nyelvtudáson kívül semmit nem várnak el, ellenben azt ígérik, hogy több százezret is simán félre lehet tenni. Utánajártunk, vajon az egyes álomhirdetésekben szerepelt számok, milyen anyagi jólétet tudnának biztosítani odakinn, és hogy a forintba számolt gigafizetések - vásárlóerő-paritáson számolva - milyen magyarországi bérezésnek felelnének meg.

Pénzcentrum | 2018. október 22. 16:00

Itt a bizonyíték: ennyit fizet a kezdő raktárosoknak az Aldi

A legnagyobb közösségi oldalon kiszúrt aldis álláshirdetés szerint, a diszkont 3x5 órás heti műszakra is keres raktárosokat, akiknek 102 101 forint fizetést ajánlanak havonta. Az Aldi ezen felül több munkarendben is toboroz ugyanerre a pozícióra, a hivatalos oldaluk szerint keresnek 6, illetve 4 órában is embert. Pontos juttatási csomagok a cikkben.

Pénzcentrum | 2018. július 22. 14:30

Lehull a lepel: ennyiért gályázhatsz raktárosként, eladóként a Kikában

A Kika is megosztja már álláshirdetéseiben, hogy mennyit lehet keresni az adott pozícióval. Megnéztük, hogy van-e differencia a különböző áruházaknál elérhető bérek között, és egyáltalán mennyit lehet keresni, ha a bútoráruháznál helyezkedsz el.

Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM