2019. május 22. szerda Júlia, Rita

Több pénzt kap a faluprogram, a TEK és az Államkincstár


Több mint 97 milliárd forint átcsoportosításáról döntött a kormány, ennek értelmében 42 milliárd forint pénzügyi maradványt vonnak el több minisztériumtól a Központi Maradványelszámoltatás javára.

A legtöbb pénzt, 22,3 milliárd forintot a Miniszterelnökség egyházi közösségi programjaitól vonták el, a határon túli magyarok támogatására szolgáló Bethlen Gábor Alapból pedig 12 milliárdot - írta a Magyar Közlönyben megjelentek alapján a Világgazdaság.

29 milliárd forint megy a Magyar falu programra, amelynek keretében 2019-ben összesen 150 milliárd forint jut az ötezer lakosnál kisebb települések fejlesztésére. A maradványalapból 44,5 milliárd forintot költenek az épülő BMW-gyárral kapcsolatos infrastruktúra beruházásokra, főleg útépítésre és közműfejlesztésre.

További 12,6 milliárd forintot az Eximbank, 8,5 milliárd forintot pedig egy meg nem nevezett cég tőkeemelésére szánnak. Ez utóbbit az Innovációs és Technológiai Minisztérium végzi. Ezen kívül 1,6 milliárd forintot kap a TEK és 1,9 milliárdot a Magyar Államkincstár.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS