2020. augusztus 12. szerda Klára

Az Év Honlapja lett a Pénzcentrum


A Pénzcentrum idén nyáron újult meg - a friss dizájn és tartalmi struktúra nem csak a szakmának, de az olvasóknak is tetszik. A Magyar Marketing Szövetség pályázatára 2014-ben összesen 300 nevezés érkezett: Magyarország első számú lakossági pénzügyi hírportálja a Média kategóriában szerezte meg az első helyet.


A szakmai zsűri így értékelte a Pénzcentrumot:

az oldal áttekinthető, jól tagolt, a tartalmak színvonalasak és közérthetőek - ami egy hagyományosan nehezen érthetőnek és száraznak vélt területen külön előny.

Továbbá kiemelte, hogy látványosak és a tartalommal összhangban állók a vizuális megoldások, sok és hasznos infógrafika színesíti a portált. A rovatok és a cikkek tagolása, tördelése is korszerű, alkalmazza a népszerű, felhasználóbarátnak bizonyult megoldásokat.


A képen balról jobbra: Eszes István, a zsűri elnöke; Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője, Varga-Mikusik Éva, a NET Média Zrt. designere; Orosz Márton, a Pénzcentrum vezető szerkesztője és Varga István, Az Év Honlapja pályázat alapítója


A Pénzcentrum fő célja hogy a pénzügyi, gazdasági folyamatok jobb megértésével támogassa a családok kiadásainak és bevételeinek tervezését. Kilenc rovatban

  • Hitel,
  • Megtakarítás,
  • Otthon,
  • Biztosítás,
  • Nyugdíj,
  • Karrier,
  • Vásárlás,
  • Utazás,
  • Vállalkozás

találhatják meg az olvasók azokat a híreket, elemzéseket, tanácsokat, amelyek segíthetik a mindennapok pénzügyi döntéseiben. A témák befogadását hangsúlyos képi és grafikai elemek, interaktív grafikonok, infógrafikák segítik.

A Pénzcentrum minden ízében lakossági pénzügyi oldal. Nem szakértőknek, közgazdászoknak szól, nem foglalkozik részvényekkel, tőzsdei árfolyamokkal, makrogazdasági elemzésekkel vagy államháztartással - ugyanakkor képes egy szokatlan, meglepő, érdekes színt vinni a pénzügyek szürke világába, közérthetően elmagyarázni a bonyolult gazdasági folyamatokat. Ezt a stabil olvasottság és a szakmai elismerések mellett az is igazolja, hogy az oldal szakújságírói naponta nyilatkoznak a legnézettebb televíziós hírműsorokban. A Portfolio szakmai támogatásával működő, jövőre tizedik évébe lépő oldal népszerűsége töretlen

 - mondta el Bán Zoltán, a kiadó NET Média Zrt. vezérigazgatója, aki kiemelte, hogy tavaly a cégcsoport egy másik szakportálja, az agrárszektor.hu kapott különdíjat Az Év Honlapja versenyen.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.