4 °C Budapest

"Az ügyfeleknek időt adunk el" - egyedülálló újítások a piacon

Pénzcentrum
2007. szeptember 12. 12:59

Jövő hétfőtől indul a világ vezető üzleti szállítójának, a TNT Expressznek új szolgáltatási rendszere. A globális szállítóvállalat emellett egységesíti és áttekinthetőbbé teszi mind a légi, mind pedig a közúti expressz szállítási portfolióját - tudtuk meg a TNT Express Hungary Kft. sajtóreggelijén.

A változtatások ugyan jelentős beruházásokkal, illetve a logisztikai rendszer átalakításával járnak, de mindez az ügyfelek számára nem jelent áremelkedést, ehelyett egyszerűbb adminisztrációval szembesülnek majd, a cég számára pedig mindez a további növekedés megalapozását jelenti.

Ifj. Járosi Márton, a TNT Express Worldwide Hungary Kft. ügyvezető igazgatója szerint az ügyfelek számára nem a gyorsaság a legfontosabb, hanem a tervezhetőség. A jövő héten életbe lépő új szolgáltatási rendszert komoly igényfelmérések, illetve kutatások előzték meg. Ennek eredményeképpen döntöttek a szolgáltatások egységesítése mellett.

Szeptember 17-től kezdve a nemzetközi és belföldi expressz küldeményeit az eddigi 9 és 12 óraási teljesítési időpont mellett 10 óráig is vállalják a kézbesítést. Emögött a szolgátatás mögött elsősorban a légi infrastruktúra áll.

Az Economy Expressz kategóriában, amely mögött elsősorban a közúti infrastruktúra áll, is megrendelhetővé válik a 12 óra előtti kiszállítás is. Emellett az adminisztráció is egyszerűsödik, ugyanis mindenhol a világon csupán egyfajta fuvarlevelet kell kitölteni.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?