5 °C Budapest
Capital city of Hungary

Újabb bezárásokat jelentett be a BKK: ezeket se keresd jövő héttől

MTI
2021. május 29. 14:24

Június 1-től - az utasforgalomhoz igazodóan - bezárja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az Örs vezér tere HÉV-végállomáson található jegy- és bérletpénztárat és a XVII. kerületi Rákosmente ügyfélközpontot.

 A BKK  közleményében azt írta: a jelenlegi pandémiás helyzet következtében jelentősen átalakultak az utazási szokások, a BKK személyes értékesítő helyeinek forgalma is nagymértékben csökkent. Felülvizsgálták az ügyfélközpontjaik és pénztáraik működési hatékonyságát, és ennek alapján döntöttek a bezárásokról.

A Rákosmente ügyfélközpont május 31-én tart nyitva utoljára normál nyitvatartási rend szerint 7 és 19 óra között, az Örs vezér tere HÉV-végállomáson található jegy- és bérletpénztár pedig ugyanezen a napon tart utoljára nyitva 6.30 órától 18.30-ig.

A megszűnt személyes értékesítőhelyek mellett a BKK-automaták a nap 24 órájában elérhetők, továbbá az Örs vezér tere metróvégállomáson található jegy- és bérletpénztár is változatlanul üzemel - írták. A fővárosban lévő további jegy- és bérletpénztárak, valamint ügyfélközpontok nyitvatartása nem változik. A BKK felhívta a figyelmet arra is, hogy a jegy- és bérletvásárlás legbiztonságosabb módja jelenleg a Közlekedési Mobiljegy-alkalmazás, amellyel bérletek és jegyek is vásárolhatók.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 27. 16:06