26 °C Budapest

Szervizel az Auchan

Pénzcentrum
2006. június 1. 13:00

Újabb francia vállalat jelenik meg a hazai Auchan áruházakat övező kereskedelmi parkokban: nyárra elkészül az első Norauto autóalkatrész-áruház és gyorsszerviz a soroksári hipermarket mellett és az idén még Csömörön is nyílik egy szolgáltató központ.

Újabb francia vállalat jelenik meg a hazai Auchan áruházakat övező kereskedelmi parkokban: nyárra elkészül az első Norauto autóalkatrész-áruház és gyorsszerviz a soroksári hipermarket mellett és az idén még Csömörön is nyílik egy szolgáltató központ - írja a Világgazdaság.

A soroksári Norauto tízállásos gyorsszervize mellett több száz négyzetméteres alkatrész és autófelszerelési áruház létesül.

Jean Paul Filliat, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója elmondta, hogy a hazánkban 10 egységből álló Auchan-hálózat további bővülés előtt áll. A következő belterületi hipermarket a Kerepesi úton a jövő év végére felépülő Aréna Plazában lesz.

Emellett a cég már megvásárolt egy 42 és egy 55 hektáros területet a Ferihegyi reptér közelében, valamint Maglódon, mely azt mutatja, hogy a kereskedelmi park koncepció bevált.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22