8 °C Budapest

Szervizel az Auchan

Pénzcentrum
2006. június 1. 13:00

Újabb francia vállalat jelenik meg a hazai Auchan áruházakat övező kereskedelmi parkokban: nyárra elkészül az első Norauto autóalkatrész-áruház és gyorsszerviz a soroksári hipermarket mellett és az idén még Csömörön is nyílik egy szolgáltató központ.

Újabb francia vállalat jelenik meg a hazai Auchan áruházakat övező kereskedelmi parkokban: nyárra elkészül az első Norauto autóalkatrész-áruház és gyorsszerviz a soroksári hipermarket mellett és az idén még Csömörön is nyílik egy szolgáltató központ - írja a Világgazdaság.

A soroksári Norauto tízállásos gyorsszervize mellett több száz négyzetméteres alkatrész és autófelszerelési áruház létesül.

Jean Paul Filliat, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója elmondta, hogy a hazánkban 10 egységből álló Auchan-hálózat további bővülés előtt áll. A következő belterületi hipermarket a Kerepesi úton a jövő év végére felépülő Aréna Plazában lesz.

Emellett a cég már megvásárolt egy 42 és egy 55 hektáros területet a Ferihegyi reptér közelében, valamint Maglódon, mely azt mutatja, hogy a kereskedelmi park koncepció bevált.
EZT OLVASTAD MÁR?