Egy csónakban evez az MKB és a T-Mobile

Pénzcentrum
2005. október 13. 15:01

Újabb szolgáltatással bővül az MKB Bank Rt. és a T-Mobile Magyarország Rt. stratégiai együttműködése. A mobilcég Platinakártyás ügyfelei által igénybe vehető Gold Hitelkártyát követően 2005. október 17-től a T-Mobile Kapcsolat Aranykártya Program (K.A.P.) részeként az előfizetéses Aranykártyás magánügyfélkör számára is elérhető hitelkártya kerül bevezetésre MKB-T-Mobile Hitelkártya néven. A hitelkártya nemzetközi hátterét a MasterCard kártyatársaság emblémája szavatolja.

 
 
Újabb szolgáltatással bővül az MKB Bank Rt. és a T-Mobile Magyarország Rt. stratégiai együttműködése. A mobilcég Platinakártyás ügyfelei által igénybe vehető Gold Hitelkártyát követően 2005. október 17-től a T-Mobile Kapcsolat Aranykártya Program (K.A.P.) részeként az előfizetéses Aranykártyás magánügyfélkör számára is elérhető hitelkártya kerül bevezetésre MKB-T-Mobile Hitelkártya néven. A hitelkártya nemzetközi hátterét a MasterCard kártyatársaság emblémája szavatolja.
A T-Mobile a hazai mobilcégek közül elsőként vezette be hűségprogramját, amelyet később folyamatosan bővített és kártyás ügyfeleire is kiterjesztett. A K.A.P. a hazai mobilpiacon a kedvezmények és különleges ajánlatok egyedülálló választékát kínálja. Ennek részeként ugyanis a mobilcég előfizetői pontokat gyűjthetnek, akciós áron cserélhetik le újabbra készüléküket, többféle tarifakedvezmény közül választhatnak és Arany- vagy Platinakártyájukkal számos cég és szolgáltató előnyös ajánlatából válogathatnak.
Ilyen kedvező ajánlat volt a hazai bankszektor meghatározó szereplője, az idén 55 éves MKB Bank és a T-Mobile Magyarország Rt. partneri együttműködésében 2005 márciusában bevezetett közös MKB – T-Mobile MasterCard Gold Hitelkártya is. Ez a termék azonnal élénk érdeklődést váltott ki a Platinakártyás ügyfelek körében, a hitelkártya sikerét a több ezer új kártyaigénylés igazolta. A bevezetéshez nyereményjáték is kapcsolódott, az akció nyertese az MKB Bank veszprémi fiókjában ünnepélyes keretek között már át is vehette nyereményét, egy kétszemélyes londoni utazást.
A kedvező fogadtatásra tekintettel az MKB Bank és a T-Mobile az akció kiterjesztéséről döntött, így a K.A.P. hűségprogram részeként októbertől az Aranykártyás előfizetéses magánügyfelek számára is elérhetővé válik a közös Hitelkártya. A hitelkártya birtokosa a mobilszámla kiegyenlítési lehetőségen túl a rendelkezésére álló hitelkeretet bármilyen egyéb célra is szabadon felhasználhatja. A hitelkártyához egyszerűsített hitelbírálat tartozik, az ügyfeleknek néhány meghatározott feltétel mellett csak azt kell igazolni, hogy a T-Mobile előfizetéses Aranykártyás magánügyfelei. Az egyszerűsített eljárással igénybe vehető hitelkeret 150 ezer forint, amely azonban egyéni kérésre a hitelbírálattól függően akár az 1 millió forintot is elérheti. Az új hitelkártya – hasonlóan elődjéhez - az MKB Bank által ajánlott hitelkeret előnyeit a hűséges ügyfelek számára nyújtott kedvezményes szolgáltatásokkal ötvözi, melyhez a nemzetközi hátteret a MasterCard kártyatársaság emblémája szavatolja.
„Cégünk, a MasterCard Europe számára nagy megtiszteltetés, hogy az üzleti élet két élenjáró képviselője, az MKB Bank és a T-Mobile Magyarország Rt. második társ-márka kártya programját is kártyatársaságunk termékével indítja el. Meggyőződésünk, hogy egy sikeres co-branded program létrehozásához elsősorban a jól kiválasztott partnerek együttműködése szükséges. Ez a feltétel az MKB – T-Mobile együttműködés esetében adott, hiszen mindkét partner magas presztízsű, és szegmensében meghatározó szolgáltató cég. A társ-márka kártya kibocsátásának és üzleti sikerének másik titka - az MKB – T-Mobile – MasterCard Standard kártyához hasonlóan –abban rejlik, hogy a kibocsátó partnerek kölcsönös előnyök és kedvezmények biztosításával vonzó terméket hozzanak létre. Meggyőződésünk, hogy a co-branded konstrukciókban jelentős gazdasági lehetőség rejlik és a társ-márka kártyakibocsátás a jövő üzletága. Ezt igazolják a számok is: míg Magyarországon 2002-ben csupán 149,000 MasterCard márkájú co-branded kártyát bocsátottak ki, 2004-ben már 561,000 ilyen konstrukciójú termékünk került a kártyabirtokosokhoz” - vélekedik Zdenek Houser, a MasterCard Europe Magyarországért, Horvátországért és Szlovéniáért felelős megbízott ügyvezetője.
Az MKB Bank a gyorsított hitelbírálatot a minimális adminisztrációval is igyekszik elősegíteni: kevés dokumentumot kér és gyors ügymenetet biztosít. A hitel elbírálása – amennyiben minden információ adott és nincsenek akadályozó tényezők - 3 napot vesz igénybe, a kártya legyártása pedig 1 hét alatt megtörténik.
Az aktuális hitelkamatra vonatkozóan az MKB Bank, mint minden hitelkártya termékénél, így az MKB-T-Mobile Hitelkártya esetében is vállalta, hogy a magyar bankpiacon fellelhető, tartósan legkedvezőbb kondíciót nyújtja a T-Mobile ügyfelei részére.
 
A hitelkártya egyik kiemelt előnye a szabadon elkölthető, és visszatörlesztéskor újra felhasználható hitelkeret, melyet vásárlásra az ügyfelek mind külföldön, mind belföldön díjmentesen használhatnak. Az MKB Bank díjmentes MobilBANKár szolgáltatása segítségével az ügyfél automatikusan kap SMS-ben tájékoztatást a kártyás költésekről, az egyenlegéről, hó végén pedig a törlesztéshez kapcsolódó tudnivalókról (minimális törlesztési kötelezettségről, fizetési határidőről, elmulasztott törlesztési kötelezettségről). Ugyanígy az MKB Bank internetes szolgáltatása, az MKB NetBANKár is díjmentesen biztosít az ügyfelek részére információt a hitelkerethez kapcsolódóan.
Az új hitelkártya további előnye, hogy akár 45 napos kamatmentes hitellehetőséget biztosít - amelyet a kártyával történő fizetés, valamint a T-Mobile mobilszámla automatikus (csoportos beszedési megbízás útján történő) kiegyenlítése esetén nyújt a Bank.
Az ügyfélkör kényelmét szolgáló, illetve érdeklődésük felkeltését célzó kedvezmények közé tartozik az ingyenes külföldi utazási biztosítás, amely magában foglalja a betegség-, baleset és poggyászbiztosítást is, ráadásul igen magas, 30.000 eurós összeghatárig.
Az MKB - T-Mobile Hitelkártya tehát több mint egy banki szolgáltatás. Használatával birtokosai megváltoztathatják vásárlási szokásaikat, így a hitelkártya egy új életszemléletet, életmódot biztosít számukra. A Kapcsolat hitelkártya bevezetése segíti a bankkártya használat terjedését, valamint a partnerek szándéka szerint a készpénzforgalom csökkenését.
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm