Passengers lined up at the airport to check in their luggage.

Elhagyja az országot Erdélyi Mónika: lányával költöznek külföldre, ezért döntött így a legendás tévés

2022. október 13. 20:02

Erdélyi Mónikát már évek óta nem láthattuk műsorvezetőként, de ez őt egyáltalán nem zavarja, hiszen mindig is több lábon állt. Jelenleg pénzügyi területen dolgozik, ugyanakkor, ha érné olyan felkérés, szívesen térne vissza a képernyőre – írta meg a Blikk.

Az egykori műsorvezetőnő arról mesélt, hogy szívesen dolgozna újra a televízióban, azonban, ha ez nem jönne össze akkor sincs elkeseredve, hiszen van biztos megélhetése. Bevallása szerint mindig is fontos volt neki, hogy több lábon álljon és mivel a tévé bizonytalan pálya nem tett fel soha egy lapra semmit.

Egyedülálló édesanyaként fontosnak tartottam, hogy több lábon álljak, hiszen a tévé bizonytalan pálya. Jó, ha az ember nem egy lapra tesz fel mindent. Évek óta pénzügyi területen dolgozom és ezt is nagyon élvezem. Magamnak oszthatom be az időmet, és bárhonnan végezhetem a munkát – fogalmazott, majd hozzátette, hogy ez azért is fontos, mert lányával imádnak utazni. Mondhatni minden fillérjüket arra költik, így is merült fel bennük, hogy lehet kétlaki életre kéne váltani és egy ideig külföldön élni.

Soha nem akarnék teljesen elmenni Magyarországról, mert sok szerettünk, barátunk van itt, akiket nem tudnék itthagyni, egyszerűen nem bírnám nélkülük. Én éltem már két évet Németországban, amikor a nagyobbik lányom még kicsi volt. Szuper hely volt, de a szeretteim hiányát akkor is nehezen bírtam. Kétlaki életre viszont nagyon vágynánk Mollival. Egyre többet beszélünk róla és tervezgetjük, igazából ebben a pillanatban is meg tudnánk oldani. Meg is fogjuk valósítani valamikor

– mondta, kiemelve, hogy ez jelenleg még csak egy kósza gondolat, hiszen nem biztos, hogy szeretné kivenni a lányát a gimnáziumból. Azonban az már biztos, hogy Molli külföldön szeretne egyetemre járni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem