Picnic at the pier near the water. Romantic picnic. Stylish lifestyle.

Különleges szabadtéri reggelivel koronázza meg az őszt rengeteg magyar

2022. szeptember 12. 17:19

Ismét megrendezésre kerül a Buborék Brunch 2022. szeptember 18-án vasárnap, így idén már negyedik alkalommal nyílik lehetősége az érdeklődőknek találkozni egy helyen a legmenőbb reggeliző helyekkel, kávézókkal és csúcs minőségű Pezsgőkkel, Prosecco-kal, és persze Champagneokkal. Évről évre egyre több látogatót vonz az idén 140 éves Törley Pezsgőmanufaktúra udvarán megrendezésre kerülő esemény.

A kiváló reggelik nem lehetnek teljesek buborékok nélkül, ezért minden étterem úgy készíti el ételeit, hogy a megálmodott brunch fogások passzoljanak a pezsgőkhöz - közölték a szervezők. A Buborék Bárban a Limózával (pezsgőlimonádé) megidézik a nyár hangulatát, a színpadon helyet kapó látványfőzésen pedig a résztvevők elleshetitek a reggeli készítés fortélyait. Ezt a programpontot streamen is lehet majd követni, illetve utólag így az is megtekintheti, aki nem tudott ellátogatni a Buborék Brunch rendezvényére.

Nyereményjátékkal is készülnek, aki elkészíti a Buborék Brunch legkreatívabb fotóját, részt vesz a rendezvény fotópályázatán, az egy Canon Zoemini S2 instant fényképezőgépet és nyomtatót nyerhet a Canon jóvoltából. A hangulat fokozásáról most is DJ gondoskodik.

A rendezvény időpontja: 2022.09.18. vasárnap 9:00-15:00

A reggelikről, kávékról, italokról gondoskodnak:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

  • KicsiZso/Garzon
  • Venison Gusto Premium Smoked Product
  • Lemming Bagel
  • Cinnamon Buda
  • Kappu Specialty Coffee
  • Melbourne Coffee Tour
  • Buborék Bár
  • Törley
  • François
  • Hungaria
  • Mionetto
  • Champagne Laurent-Perrier

A rendezvényre belépőt kell váltani, amely tartalmaz 1 db Törley Pezsgőspoharat, valamint egy pohár welcome pezsgőt. Fontos információ az is, hogy a belépők száma korlátozott, így egy időben ezer főnél többen nem tartózkodhatnak a rendezvény területén.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem