7 °C Budapest
A teenage girl in her living room. She is lying on her back on a white couch. She is looking at a smart phone which is partially covering her face. She is totally relaxed and engaged in what she is looking at.

Őrületes hőség tarolja le az országot: a következő napokban 40 fokra készülj

2021. június 20. 16:59

A következő napokban tovább erősödik a kánikula, többfelé 40 fok közeli csúcsértékeket is mérhetnek. A hétvégére mérséklődik néhány fokkal a meleg. Ezzel együtt egész héten sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn, a csillagászati nyár kezdetén sok lesz a napsütés. A legtöbb helyen nem várható csapadék, de az ország északkeleti felében (Szombathely-Békéscsaba vonaltól északkeletre eső részeken) kis eséllyel kialakulhatnak lokális záporok, zivatarok. A Tisza vonalától keletre megélénkül, néhol megerősödik a szél. Zivatar környezetében átmenetileg viharos széllökések is előfordulhatnak. A leghidegebb órákban 14 és 23 fok között alakul a hőmérséklet. A vízparti és a belvárosi területek mellett az Észak-Dunántúlon várhatók magasabb értékek. Napközben 33-37 fokig melegszik a levegő.

Kedden és szerdán is napos idő várható. Kedden az északkeleti területeken, szerdán az északkeleti és a nyugati határ közelében fordulhat elő helyenként zápor, zivatar. A szél helyenként élénk, akár erős, zivatar térségében akár viharos is lehet. A minimumhőmérséklet mindkét nap 16 és 23 fok között alakul. Kedden 32-38, szerdán 33-38 fokos csúcsértékek várhatók.

Részletes, folyamatosan frissülő időjárás előrejelzés ITT!

Csütörtökön is több órára kisüt a nap. Szórványosan valószínű zápor, zivatar. A szél több helyen erős, zivatarban viharos lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 17-24, a legmagasabb hőmérséklet 33-39 fok között valószínű, délkeleten mérhetik a legmagasabb értékeket.

Pénteken is többórás napsütésre lehet számítani, de a nap második felében már nagyobb eséllyel lehetnek szórványosan záporok, zivatarok. Helyenként megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik a szél. A minimumhőmérséklet 15 és 23 fok között alakul. A csúcsérték 29 és 37 fok között várható, a keleti, északkeleti országrészben lehet a melegebb.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Szombaton gomolyfelhős, napos idő várható helyenként záporral, zivatarral. A szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. A hajnali 15-24 fokról délutánra 27-34 fok közé emelkedik a hőmérséklet, a délkeleti, keleti tájakon lesz a melegebb.

Vasárnap többórás napsütésre van kilátás, de helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A szél sokfelé élénk, időnként erős lesz. A leghidegebb órákban 16-23 fok lesz. Napközben 27-36 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem