20 °C Budapest

Már az FHB bankfiókjaiban is igényelhető a legújabb CSOK

2016. február 15. 18:00

A február elején módosított lakástámogatásokat érintő Kormányrendeleteknek köszönhetően tovább szélesedhet a Családi Otthonteremtési Kedvezmény és a kapcsolódó támogatott hitel igénylőinek köre. A jelenleg hatályos új támogatások a mai naptól már az FHB Bank fiókjaiban is igényelhetőek.

A Kormányrendeletekben szereplő állami támogatások és a lakáshitelek összes verziója elérhető a mai naptól az FHB Bank hálózatában.

A bank honlapján ellenőrizhető, hogy ki milyen támogatásokra lehet jogosult, és előzetesen ki is lehet számolni ezek mértékét, illetve a tervezett kölcsön részleteit. Ezen felül felvehető a kapcsolat a szakértőkkel, akik részletesen megválaszolják a felmerülő kérdéseket.

A támogatások mellett célszerű számolni az FHB hiteleire elérhető banki kamatkedvezményekkel és az akciókkal, mert ezek ismeretében dolgozhatóak ki a legjobb ajánlatok.

Az akár a teljes futamidőre érvényes kamatkedvezmények a bankszámlán rendszeres havi jóváírást vállaló ügyfeleknek jelentenek több százalékponttal kisebb kamatot, és ezen felül lehet számításba venni a jelenlegi akcióikat is. Meghatározott feltételek teljesítése esetén a bank visszatéríti az értékbecslő és a közjegyző díját, továbbá elengedi a folyósítási jutalékot.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,01% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,15%; a K&H Banknál 9,23%,  az Erste Banknál pedig 9,63%; míg a MagNet Banknál 9,71%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit  is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A legforgalmasabb fiókokban CSOK Pontok kialakításával segítik a részletes tájékozódást, az ilyen bankfiókokban soron kívül szolgálják ki az ügyfeleket.

NEKED AJÁNLJUK
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 7. szerda
Róbert
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?