Már az FHB bankfiókjaiban is igényelhető a legújabb CSOK

Már az FHB bankfiókjaiban is igényelhető a legújabb CSOK

2016. február 15. 18:00

A február elején módosított lakástámogatásokat érintő Kormányrendeleteknek köszönhetően tovább szélesedhet a Családi Otthonteremtési Kedvezmény és a kapcsolódó támogatott hitel igénylőinek köre. A jelenleg hatályos új támogatások a mai naptól már az FHB Bank fiókjaiban is igényelhetőek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A Kormányrendeletekben szereplő állami támogatások és a lakáshitelek összes verziója elérhető a mai naptól az FHB Bank hálózatában.

A bank honlapján ellenőrizhető, hogy ki milyen támogatásokra lehet jogosult, és előzetesen ki is lehet számolni ezek mértékét, illetve a tervezett kölcsön részleteit. Ezen felül felvehető a kapcsolat a szakértőkkel, akik részletesen megválaszolják a felmerülő kérdéseket.

A támogatások mellett célszerű számolni az FHB hiteleire elérhető banki kamatkedvezményekkel és az akciókkal, mert ezek ismeretében dolgozhatóak ki a legjobb ajánlatok.

Az akár a teljes futamidőre érvényes kamatkedvezmények a bankszámlán rendszeres havi jóváírást vállaló ügyfeleknek jelentenek több százalékponttal kisebb kamatot, és ezen felül lehet számításba venni a jelenlegi akcióikat is. Meghatározott feltételek teljesítése esetén a bank visszatéríti az értékbecslő és a közjegyző díját, továbbá elengedi a folyósítási jutalékot.

A legforgalmasabb fiókokban CSOK Pontok kialakításával segítik a részletes tájékozódást, az ilyen bankfiókokban soron kívül szolgálják ki az ügyfeleket.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?